Beoordelingen van Ichiba Arnhem

Recente recensies van Ichiba Arnhem

4 sterren na 11 reviews

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald bij Ichiba, wat een feest. Echt heerlijk!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker eten

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn eerste keer bestellen bij Ichiba sushi. Ik vond sushi heel zout, ook heb ik tempura sushi besteld, maar ik kon de tempura niet vinden in sushi, er was volgens mij krab stik in plaats van. Er was ook geen gember, het was niet duidelijk of dat inbegrepen was of ik moest het bij bestellen. Het zou ook handig zijn als jullie ergens een knopje hebben voor hoeveel mensen de bestelling bedoeld is. Want er is altijd alleen twee chopsticks terwijl wij met z´n vieren zijn. Warme gerechten waren goed. In jullie webpagina stond, dat je een frisdrank gratis bij krijgt als je online bestelt, maar bij mij bestelling was er geen frisdrank. Bezorging was goed en snel.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, snelle bestelling! :-)

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zoals altijd. Goede kwaliteit en een goede service.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Duidelijk aangegeven dat ik geen saus op de sushi wil, krijg ik toch saus erop. Er wordt niks met je opmerking gedaan die je tijdens je bestelling doorgeeft. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

via de site 2 sushi boxen besteld inclusief wat kippasteitjes . Het was heerlijk vers en helemaal goed. Binnen 45 minuten bezorgd. prima . Kwaliteit prima. Paar maanden geleden ook al een keer geluncht. we komen vaker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had verwacht geen warm eten te krijgen, maar het was heerlijk. De garnalen net zo knapperig als in het restaurant, dus ECHT voor herhaling vatbaar.