Beoordelingen van Ichiba Arnhem

Recente recensies van Ichiba Arnhem

4 sterren na 33 reviews

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 min later als aangegeven tijd bezorgd

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, redelijk snel bezorgd, ondanks dat het best ver weg is.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal zijn we wel tevreden over levering. Maar nu ging het bij aflevering meerdere malen mis. We kregen de verkeerde bestelling voor een deel waarna ik belde. Het zou meteen worden nageleverd. Maar of ik het verkeerde wel wilde terug geven. Vervolgens komt de bezorger terug terwijl we dus al begonnen zijn met het eten om het verkeerde op te halen en moeten we weer wachten op ons eigenlijke eten. Hierbij worden weer dingen geleverd die niet van ons waren. Klopte echt helemaal niets van in elk geval bij het bezorgen. Maar dat we ook nog een keer worden weggehaald bij ons eten om het verkeerd geleverde even aan de bezorger te brengen is ook niet helemaal de bedoeling lijkt me.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten echt top zoals altijd. Alleen als de keuze zo snel mogelijk bezorgen kiest verwacht je dat het sneller is dan het tijdstip dat je kan kiezen. Dit was helaas niet zo.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De krokante kip was niet krokant en de sashimi tonijn was slecht niet mals en dat is jammer. Normaal gesproken heel tevreden wanneer ik bij ichiba ga eten. Maar laat niet meer bezorgen.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEZORGING IS GEWELDIG

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De half van de bestelling is geleverd, bel ik op om dit te zeggen geven ze niet thuis. Super slechte service daarnaast was het sushi dat al ver van te voren gemaakt is.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik heb om 17.30 mijn bestelling opgehaald. Door het vroege tijdstip heb ik het idee gehad dat ik sushi van de dag daarvoor gehad heb. De krokante kip sushi en gebakken garnalen sushi waren niet vers en daardoor ook taai. Ik heb vaker sushi van Ishiba gehad en was elke keer zeer tevreden, maar nu niet helaas

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg snel bezorgd , heel lekker gegeten. maar veel geld voor de kroka kip terwijl je zo weinig krijgt

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Deel van de bestelling zat er niet bij.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk!!!

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, ik kreeg echter niet alles wat ik besteld had. Erg jammer

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis of in t restaurant, beide super !1

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en op tijd!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging altijd super snel!! En altijd lekker! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Vandaag eten afgehaald, het was goed en voldoende

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald bij Ichiba, wat een feest. Echt heerlijk!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker eten

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn eerste keer bestellen bij Ichiba sushi. Ik vond sushi heel zout, ook heb ik tempura sushi besteld, maar ik kon de tempura niet vinden in sushi, er was volgens mij krab stik in plaats van. Er was ook geen gember, het was niet duidelijk of dat inbegrepen was of ik moest het bij bestellen. Het zou ook handig zijn als jullie ergens een knopje hebben voor hoeveel mensen de bestelling bedoeld is. Want er is altijd alleen twee chopsticks terwijl wij met z´n vieren zijn. Warme gerechten waren goed. In jullie webpagina stond, dat je een frisdrank gratis bij krijgt als je online bestelt, maar bij mij bestelling was er geen frisdrank. Bezorging was goed en snel.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, snelle bestelling! :-)

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zoals altijd. Goede kwaliteit en een goede service.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Duidelijk aangegeven dat ik geen saus op de sushi wil, krijg ik toch saus erop. Er wordt niks met je opmerking gedaan die je tijdens je bestelling doorgeeft. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

via de site 2 sushi boxen besteld inclusief wat kippasteitjes . Het was heerlijk vers en helemaal goed. Binnen 45 minuten bezorgd. prima . Kwaliteit prima. Paar maanden geleden ook al een keer geluncht. we komen vaker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had verwacht geen warm eten te krijgen, maar het was heerlijk. De garnalen net zo knapperig als in het restaurant, dus ECHT voor herhaling vatbaar.