Beoordelingen van Ichiba Arnhem

Recente recensies van Ichiba Arnhem

4 sterren na 125 reviews

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, wel iets later dan de afgesproken tijd, maar al. Dat heerlijke eten maakte dat snel goed.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker top sushi

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt helemaal PERFECT!! Zo hoort het overal te zijn. Maar da's niet zo, daarom kiezen wij altijd ichiba. Fantastisch!!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, Ichiba leverde de sushi 3,5 uur na bestelling geplaatst was. Waren intussen niet telefonisch bereikbaar en reageer niet op whatsapp berichten. Na 3,5 uur wachten hebben we iets anders gegeten, de sushi terug gestuurd. Geld is wel retour gekomen maar de beloofde korting voor volgende bestelling niet. Ik vond dat nog wel een nette oplossing maar jammer dat ook dit niet goed ging. Ik zal hier zelf geen bestelling meer plaatsen als er zoveel dingen achter elkaar mis gaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling, geen berichtje gehad wat de reden. Warme gerechten waren koud, de sushi zelf had ook beter gekund. En hier betaal je dan 40 Euro voor! Geen aanbeveling voor anderen en waarschijnlijk de laatste keer dat ik hier bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen wasabi bij bestelling gekregen, hoppa kost minimaal 2 sterren. Sushi ok, niks bijzonders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was veel te laat. De zak van de bezorger was gescheurd waardoor de sushi op de grond viel wel in de doos nog. De sushi was niet lekker smaakte totaal niet vers. Laatste keer dat ik daar bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 kwartier te laat bezorgd en koud eten. Beetje jammer als je al om half 11 in de ochtend besteld hebt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal weer van heel goede kwaliteit! We hebben gesmuld ook van t extra ijsje.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Extra verzoek om chilisaus vergeten. Eten mag iets warmer.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt elke keer weer erg goed, laten geen steken vallen, eten is ook voor bezorgen heel goed warm, gerechten zijn ook royaal geportioneerd. Netjes en goed verpakt, schoon, snel gebracht dus wederom eg tevreden. Bedankt en tot snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd top, dit keer meerdere zaken niet in orde. Kan gebeuren, maar wel apart dat de altijd zo constante kwaliteit ineens een stuk minder was

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed vers, en optijd bezorgd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Super vers. En heel snel bezorgd. Zeker een aanrader

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was uitstekend. Helaas ontbrak de wel bestelde sojasaus en een van de andere gerechten (nigiri).

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Was bijna klaar op afgesproken tijd; smaakten TOP. Heerlijk gegeten en voldoende grootte van de porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was HEERLIJK en goed georganiseerd! Toppers

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, erg lekker ! De bezorger was iets laat.. en was fijn geweest als er wasabi en sojasaus bij had gezeten.. hoort toch echt bij sushi dacht ik zo

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Food was great

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, heerlijk. We hebben nog wat over voor vanavond 👍🙂

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Warme gerechten nog goed warm.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, bezorging naar wens, TOP !!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd!

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect in timing bezorging en heerlijke sushi!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk. Dit keer ook wat dingetjes besteld voor ons kleintje; groentekroketjes en aardappelkroketjes, ze heeft ervan gesmuld :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een foutje op de website... Wel een bezorgorder ingevoerd, maar er was helemaal geen bezorging op oudejaarsavond. Werden opgebeld om als of bezorging te organiseren. Heel klantvriendelijk!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 4 Besteld voor 18.00i uur maar helaas werd de bestelling al om half 5 geleverd. Anderhalf uur te vroeg geleverd dus. Helaas leek sommige sushi niet helemaal vers. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud iets besteld was verkeerd kwamen ze om ruilen na een uur Slaap was vers de rest was koud bestellen is prijzig maar niet waard vergelijken met als je daar eet voor mij geen bezorging meer

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de Ichiba app. Bezorgtijd 17.30 uur. Om 18.30 uur nog niets gezien. Gebeld met Ichiba, zij kunnen niets zien dus krijg je een ander nummer dat je zelf moet bellen. Dat is niet klantvriendelijk. Blijkbaar was onze bestelling ergens blijven hangen. Na nog bijna een uur kwam het alsnog alleen was de bestelling niet compleet. Weer gebeld en het ontbrekende werd nageleverd. Niet blij mee vandaag.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg lekker. Dit maal was echter de kip in de Chicken roll gortdroog en leek wel in oud vet gebakken. Zonde van ons normaal favoriete rolletje. Volgende keer beter.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker en altijd goede kwaliteit! Mijn favo plek om sushi te bestellen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm wat warm hoort te zijn en koud wat koud hoort tree zijn. Vriendelijke bezorger en stipt op tijd.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit per bestelling gaat steeds meer achteruit. 75 minuten gewacht op mijn bestelling. Vervolgens een deel van de bestelling vergeten, wat nageleverd werd. De warme gerechten waren koud. Overigens is dit niet de eerste keer dat dit gebeurd. Het was mijn lievelingstent om sushi te bestellen, maar ik denk dat ik de volgende keer Ichiba oversla.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en goede kwaliteit!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade was vers althans de groente de kip was koud en niet goed gebakken Sushi zelf was droog en niet vers zoals gewend jammer van deze bestelling

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent ! Soep en sushi besteld bij Ichiba voor de eerste en zeker niet de laatste keer. Heel erg lekker gegeten, super snel bezorgd en niet duur. Wat een top bedrijf, bedankt 👍😃

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit eten. Altijd warm geleverd en altijd op tijd!

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam op tijd. Was wel ok. Beetje smakeloos. Zal niet meer bestellen denk ik. Weinig smaak, inhoud van de bestelling was netjes geleverd.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was oké, niet warm meer maar dat is niet gek na een wachttijd van 75 minuten... ik werd wel gebeld maar echt klantgericht naar een oplossing zoeken deden ze niet echt.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden de kwaliteit sushi goed alleen de tonijn sashimii kan beter ( deze was niet zo zacht/mals) . Verder was het prima. En zij houden zich netjes aan de tijd die is afgesproken betreft de bezorging. Prima!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekkerrrr en alles smaakte echt lekker verss

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gember zat er niet bij( wel betaald en stond op de bon), bezorging duurde ruim een uur

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supersnel geleverd top en heetlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en erg vlug geleverd! Om 18.15h besteld en om 18.45h geleverd. Prima!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en van goede kwaliteit. Alleen was alles een beetje aan de lauwe kant bij aflevering. Had van mij persoonlijk iets meer gekoeld mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer snelle bezorging en heeeeerlijke sushi! :)

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm. Eten eerste vergeten toen toch gebracht en alles was koud en dit was dus geen succes erg jammer dit product besteld en hele ander dinen krijgen

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, netjes op tijd, vriendelijke bezorger. Lekker warm wat warm moet wezen en de sushi lekker vers!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Bezorging was snel en de warme items waten nog goed warm.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend!

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd! Aanrader :)

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijden was langer dan een uur. Werd wel netjes na uur gebeld dat het onderweg was met excuses!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd ngiri smoked salmon met miso. Dit gaat altijd fout (komt zonder miso) omdat het bestelnummer niet overeenkomt met die in het restaurant. Ik krijg steeds weer te horen dat ik het verkeerd bestel maar dat is niet zo. Al zeker 5 keer contact hierover opgenomen, zelfs onze bevestigingsmail aan de bezorger laten zien maar het komt niet door. Ik baal ervan dat ik als klant steeds te horen krijg dat ik het fout doe terwijl er iets fout zit in het bestelsysteem. Niet klantvriendelijk! Maar het eten is super!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Anderhalf uur zitten wachten op onze bestelling !!!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ander half uur moeten wachten op onze bestelling en het warm eten was koud dus erg vervelend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging erg snel. Kwaliteit vond ik redelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi in een mooie verpakking.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, kwaliteit eten is altijd goed bij Ichiba. Aanrader!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super lekker gegeten was weer helemaal geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden! Echt lekkere en verse sushi voor een goede prijs. Ik had besteld voor 5 uur en ze waren stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 1,5 uur gewacht op de bestelling. Bezorgtijd dus enorm lang. Eten was wel lekker, maar warme hapjes waren niet warm meer.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was optijd! En verukkelijk! Mvg Judith janssen

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en heerlijk van smaak

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben vandaag anderhalf uur gewacht op onze bestelling na een uur werden we gebelt dat het erg druk was en het kon nog 15/20min nog duren we hebben helaas nog een half uur moeten wachten. De bezorger had 3 bestellingen en wij waren de laasten dat was ook te merken er was veel koud we hadden met idal betaald dus konden het niet afzeggen anders hadden we dat zeker gedaan jammer dat ze het afdoen met sorry te zeggen ik zou zeggen bij de volgende bestelling wat korting of zo zijn nu even klaar met thuis bestellen erg jammer dit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was dit keer helaas niet hygiënisch. Het was niet vers en ook klef. Nadat ik het had gegeten, 15 minuten boven de wc gezeten. Bah bah bah doe wat aan de hygiëne!!!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site stond een wachttijd van 40 min, ze waren er al na 20. Heel snelle en nette bezorging. De sushi en de warme gerechten waren top!!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeer snel bezorgd. Bestelling gedaan en met 25 minuten thuis bezorgd. TOP!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke gerechten, we hebben vooral warme gerechtjes besteld en dat was ondanks dat het toch om bezorgen gaat nog heerlijk warm en met de juiste structuur. De hoeveelheden zijn heel ruim en zeer smaakvol. Bezorgtijd prima, je wil toch ook niet dat het te snel wordt bezorgd want dat betekent dat je eten niet vers bereid is. Een aanrader!!!!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 min later als aangegeven tijd bezorgd

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, redelijk snel bezorgd, ondanks dat het best ver weg is.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal zijn we wel tevreden over levering. Maar nu ging het bij aflevering meerdere malen mis. We kregen de verkeerde bestelling voor een deel waarna ik belde. Het zou meteen worden nageleverd. Maar of ik het verkeerde wel wilde terug geven. Vervolgens komt de bezorger terug terwijl we dus al begonnen zijn met het eten om het verkeerde op te halen en moeten we weer wachten op ons eigenlijke eten. Hierbij worden weer dingen geleverd die niet van ons waren. Klopte echt helemaal niets van in elk geval bij het bezorgen. Maar dat we ook nog een keer worden weggehaald bij ons eten om het verkeerd geleverde even aan de bezorger te brengen is ook niet helemaal de bedoeling lijkt me.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten echt top zoals altijd. Alleen als de keuze zo snel mogelijk bezorgen kiest verwacht je dat het sneller is dan het tijdstip dat je kan kiezen. Dit was helaas niet zo.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De krokante kip was niet krokant en de sashimi tonijn was slecht niet mals en dat is jammer. Normaal gesproken heel tevreden wanneer ik bij ichiba ga eten. Maar laat niet meer bezorgen.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEZORGING IS GEWELDIG

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De half van de bestelling is geleverd, bel ik op om dit te zeggen geven ze niet thuis. Super slechte service daarnaast was het sushi dat al ver van te voren gemaakt is.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik heb om 17.30 mijn bestelling opgehaald. Door het vroege tijdstip heb ik het idee gehad dat ik sushi van de dag daarvoor gehad heb. De krokante kip sushi en gebakken garnalen sushi waren niet vers en daardoor ook taai. Ik heb vaker sushi van Ishiba gehad en was elke keer zeer tevreden, maar nu niet helaas

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg snel bezorgd , heel lekker gegeten. maar veel geld voor de kroka kip terwijl je zo weinig krijgt

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Deel van de bestelling zat er niet bij.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk!!!

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, ik kreeg echter niet alles wat ik besteld had. Erg jammer

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis of in t restaurant, beide super !1

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en op tijd!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging altijd super snel!! En altijd lekker! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Vandaag eten afgehaald, het was goed en voldoende

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald bij Ichiba, wat een feest. Echt heerlijk!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker eten

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn eerste keer bestellen bij Ichiba sushi. Ik vond sushi heel zout, ook heb ik tempura sushi besteld, maar ik kon de tempura niet vinden in sushi, er was volgens mij krab stik in plaats van. Er was ook geen gember, het was niet duidelijk of dat inbegrepen was of ik moest het bij bestellen. Het zou ook handig zijn als jullie ergens een knopje hebben voor hoeveel mensen de bestelling bedoeld is. Want er is altijd alleen twee chopsticks terwijl wij met z´n vieren zijn. Warme gerechten waren goed. In jullie webpagina stond, dat je een frisdrank gratis bij krijgt als je online bestelt, maar bij mij bestelling was er geen frisdrank. Bezorging was goed en snel.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, snelle bestelling! :-)

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zoals altijd. Goede kwaliteit en een goede service.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Duidelijk aangegeven dat ik geen saus op de sushi wil, krijg ik toch saus erop. Er wordt niks met je opmerking gedaan die je tijdens je bestelling doorgeeft. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

via de site 2 sushi boxen besteld inclusief wat kippasteitjes . Het was heerlijk vers en helemaal goed. Binnen 45 minuten bezorgd. prima . Kwaliteit prima. Paar maanden geleden ook al een keer geluncht. we komen vaker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had verwacht geen warm eten te krijgen, maar het was heerlijk. De garnalen net zo knapperig als in het restaurant, dus ECHT voor herhaling vatbaar.