Beoordelingen van Ichiba Arnhem

Recente recensies van Ichiba Arnhem

4 sterren na 299 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd alles netjes ingepakt en het smaakt verrukkelijk!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was koud en was 30 min telaat

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Heel attent dat er gebeld werd om te zeggen dat de bezorger iets verlaat was!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super goede service en de smaak is heerlijk

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Gekozen voor de 4 personen box met sushi en warme gerechten. Een aanrader en meer als voldoende. Miste alleen de gember

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi ooit

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed, behalve deze keer. De unagi avocado roll: dat was geen paling, het leek wel dik rubber,of dik vel ofzo. Weggegooid. Normaal heel lekker. Ook was alles koud, de gyoza maar ook de rolls. Zijn we niet gewend van Ichiba.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.Ook de bezorging was mooi op tijd.Bedankt voor de goede kwaliteit en service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes optijd geleverd en het was heerlijk !! Alle gerechten stuk voor stuk even goed

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter met een gemotoriseerd voertuig brengen, met een fiets komt het bijna koud aan

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een goede concurrent van sushipoint. We zijn nog zoekende naar het juiste menu en we missen een leuke box voor de kinderen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super aardig personeel!! Dat ze maar weer snel open mogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechtjes waren niet slecht, maar wat minder verfijnd dan ik het gewend ben in Japanse restaurants. De smaken waren een beetje vlak, terwijl de Japanse keuken juist zo verrassend kan zijn. Misschien moeten de prijzen iets omhoog en dan ook de kwaliteit?

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bezorgd

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit eten. SUPER lekker. Wil nergens meer anders Sushi eten

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was mooi op tijd, alles was aanwezig en smaakte heerlijk!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd erg lekker. Helaas had ik de verkeerde bestelling ontvangen. Dit werd goed, snel en vriendelijk opgelost. Mijn favorite sushi restaurant om te bestellen.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was zoals altijd weer geweldig lekker!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gunkan maguro was best wel lomp. Het was niet heel makkelijk te eten. Soyasaus was alweer veranderd. De verpakking stoor ik me enorm aan. De breaded zoete aardappel was wel lekker. De rest was wel ok. Ik stoor me echt aan als ik bij het openen van elk zakje soyasus vieze handen krijg. De bezorger blijft niet netjes op afstand. Wel een aardige jongeman. Maar 1.5meter bij bezorgen zat er even niet in denk ik.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect bezorgd, heel lekker gegeten!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden altijd bij sushipoint. Maar bij herhaaldelijke fouten op zoek gegaan naar een alternatief. Dus nu voor het eerst eens ichiba geprobeerd. Zeer tevreden. Ze hebben er een vaste klant bij.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, super vers en vriendelijke dame, zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Heerlijke sushi. Vers en zeer smakelijk.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed op smaak, mooi gepresenteerd. Alleen vond ik dat er teveel rijst bij de pokebowl zat. De verhouding met vlees/vis was daardoor een beetje weg.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen in deze corona tijd graag bij Ichiba. Ook dit keer waren de gerechten erg lekker. Verbeterpunt: de meegeleverde sojasaus in plastic zakjes was niet zo lekker. De sojasaus in plastic flesjes was altijd wel lekker. We hebben nu onze eigen sojasaus gebruikt. Wij vinden Ichiba het lekkerste sushi restaurant in Arnhem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en alles was dus nog warm genoeg. Helaas de kortingscode vergeten doro te geven deze keer.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk eten! Tip; krokante kip. Goede kwaliteit eten en de beste sushi van Arnhem :)

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, ik ben niks anders gewend van Ichiba, voor Corona kwam ik daar maandelijks lekker eten👌🏼

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer. Voor het eerst met de kinderen sushi gegeten. Die vonden het zo lekker, dat ze bijna alles opaten. We hebben nog maar wat besteld toen zij in bed lagen :-D

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut af het heerlijke eten bezorgd. Complimenten 👍

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi optijd, alles was lekker vers en een aardige en nette bezorger!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de warme gerechten waren koud zo de prullenbak ingegooid niet gewent van ichiba jammer ma de volgende keer een ander proberen

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en aardige mensen. Zeker voor herhaling vatbaar

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals alle andere beoordelingen van mij, altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is wel redelijk de nori is wat slap, wat lijkt of ze al een tijd geleden gemaakt zijn. Wat ik jammer vind is de sushi met vulling uit blik (tonijn en zalm). De bezorging duurde een uur en een kwartier, dit vind ik erg lang en als je belt hierover krijg je iemand die net doet of haar neus bloed en met gebrekkig Nederlandse zegt ze komen eraan. Jammer ik heb in het verleden betere ervaringen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

1 woord, geweldig! Het eten is heerlijk, de mensen zijn vriendelijk. Een dikke 10+!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, op tijd bezorgd en héérlijke sushi zoals we gewend zijn van ichiba.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten. Ook bij andere sushi restaurants besteld in het verleden maar nu weet ik het zeker! Ichiba is de allerbeste! Ik bestel nooit meer ergens anders! Hopelijk mogen we weer snel in het restaurant komen eten. De bezorging was ook top, heel snel!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was helemaal nat, dat was niet zo leuk voor hem. bezorging was goed. Duurde voor mn gevoel wel lang. Niet alles was even smakelijk. De soyasaus is ook veranderd. Jammer

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier te laat.. en moesten zelf bellen waar het bleef. Toen we belde moesten we zelf het bedrijf maar bellen dat voor Ichiba bezorgd. Echt een slechte service! Eten was oké de warme gerechten waren niet echt warm meer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker! Vriendelijke bezorger en op tijd.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! Komen snel weer een bestelling afhalen!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iedere keer verwonder ik me weer dat sushi van Ichiba zoveel smakelijker is dan van andere sushi restaurants

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar zolang we niet naar jullie mogen komen. Kom al jaren in jullie restaurant maar bezorgen was ook erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eigelijk het eten was erg lekker. Maar ik ben er ziek van geworden, dus toch uitkijken met hoe jullie t hebben bereid of verkoeld. Met vriendelijke groet, Liza

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!! Nog warm toen we thuis kwamen. Heerlijk! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook de verpakking was schitterend. Ik had het prijs gesteld dat men vooraf had medegedeeld, dat voor de korting ivm zelf afhalen, een code had moeten worden ingevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar meestal is het nog lekkerder (we bestellen meestal hetzelfde). In de Spicy chicken roll was de kip wat taai en niet knapperig. De Gyoza waren koud. Verder prima.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekkere sushi

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekker en verzorgd verpakt (afhaal ivm lockdown)

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK !!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een half uur te laat, maar de sushi was heerlijk!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer snelle bereiding, netjes verzorgd en het eten smaakte heerlijk.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel jammer dat de warme gerechten bijna koud waren heb vaker besteld toen was het goed warm maar nu waren de warme gerechten bijna koud

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Het eten was heerlijk!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk snelle levering, en dezelfde goede kwaliteit als die we in het restaurant gewend zijn!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

€80 bestelling 2 miezerige soja saus ontvangen... moe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg lekker, ook deze keer weer.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld en zoals altijd heerlijke sushi

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We gaan liever uit eten maar we konden niet zo lang meer wachten op jullie sushi. Het was heerlijk en netjes op tij bezorgd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk 😋

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste keer, moet op mn gezondheid letten.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super heerlijk gegeten

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden alles was lekker en goed warm bezorg prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke shushi's😋

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat we in deze lockdown toch van de lekkere gerechten van Ichiba thuis kunnen genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

My goodness, always a treat! De zalm is echt een aanrader! Heerlijke sushi, beste restaurant van Arnhem!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zowel met kerst als op nieuwjaarsdag besteld. Bij kerst het kerstmenu en op nieuwjaarsdag losse gerechten. De sushi was onovertroffen goed. De warme gerechten waren goed op temperatuur en zeer goed van smaak.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super goed, netzo als in het restaurant.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers gemaakte sushi en precies op de afgesproken tijd geleverd. We bestellen dan ook graag bij Ichiba.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was over het algemeen uitstekend Alleen de beefrolletjes waren dramatisch Ook mocht het wel warmer geleverd worden, een gedeelte was echt lauw

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Werd netjes gebeld dat de bestelling kwartiertje later bezorgd wordt

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was helemaal top! Precies op tijd klaar en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet echt warm en weinig smaak

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een haar in mijn loempia! :(

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was precies op tijd. De gerechten die warm horen te zijn, waren lekker warm.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom erg lekker! Hopelijk mogen jullie snel weer klanten ontvangen om in het restaurant te eten. Tot die tijd kunnen wij gelukkig thuis laten bezorgen.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten altijd top!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer ruim 1.5u moeten wachten op mijn bestelling, terwijl er wachttijd van 45 min stond. Ik weet dat het zondag is en dat je lang moet wachten, maar pas de wachttijd dan aan, dan kan ik zelf ervoor kiezen of ik 1.5u wacht of bij een ander bestel! Conclusie; eten weer koud en taai. Jammer want wij eten graag bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. We hebben genoten

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was prima, sushi was heerlijk. Enige was dat we de sashimi niet hebben opgegeten omdat er een vreemde geur aan zat. Het zou kunnen dat deze naast iets heeft gelegen met een sterke geur ofzo maar omdat het rauw is hebben we de gok niet genomen en het weggegooid. Zonde natuurlijk maar kan een keer gebeuren.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zijn te klein

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het was super lekker! Net zo lekker als je daar in het restaurant zit.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd 👍🏻

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen toelichting nodig, was zoals altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, dit keer zonder de sushi zalm avocado omdat we die kruidenkaas erop niet zo lekker vinden. De sashimi was heerlijk! De gebakken rijst is heerlijk met de biefstuk en die heerlijke saus, alleen waren sommige stukjes wat aan de taaie kant. Brownie stukjes zijn heerlijk en de spekkoek gaat er ook altijd in. Bedankt weer en tot de volgende keer

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushibox besteld, stond netjes op tijd klaar bij afhalen en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima, de warme gerechten waren niet echt warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur voor we ons eten hadden, terwijl ze aan de telefoon zeiden over 10 gaan we bezorgen. Er zat geen soja saus bij de bestelling. En als je bij de bestelling iets in het blokje schrijf wordt er niets mee gedaan. Verder is het eten heerlijk

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! Keurig verpakt en bezorgd!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke smaak, alleen jammer dat de geleverde rolls kleiner zijn dan in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op opgegeven tijdstip geleverd. Zag er goed uit en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaste klant, voor ons veruit het beste (sushi) restaurantje van Arnhem. Dit mede door heerlijk eten maar ook vooral vriendelijk, top personeel en een gezellige sfeer! De bestelling was ook weer perfect! Love it!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde redelijk lang maar alles was nog goed warm toen het aankwam en alles was goed ingepakt. Eten was allemaal heel lekker. Alle sushi en alle vleesgerechten waren echt heel lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was minder mals en smaakte (naar mij mening) minder lekker als normaal. Jammer want had er zo'n zin in.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! De temperatuur van de gerechten was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk,alleen erg jammer dat de noedels koud waren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas is het een en ander niet goed gegaan. Er staat op de site bij afhalen 10% korting, via de site besteld ga ik het afhalen krijg ik de korting niet want ik moest het telefonisch doorgeven dan kreeg je de korting wel nu kon de kassa het niet oplossen waardoor ik 5.50€ meer heb betaald. Thuis gekomen had ik ook nog van de meest bestelde sushi de verkeerde smaak gekregen. Contact gehad of ze het konden bezorgen, nee dat doet een extern bedrijf dat kon niet. Een halve sushi avond gehad dus.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi....

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed. Lekker vers. Een aanrader in deze moeilijke horeca tijd.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd top sushi👌👌

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben niets ontvangen. Drie keer gebeld waar het bleef waarbij we te horen kregen dat men onderweg was. Uiteindelijk bleek dat men het niet goed had gezien. Dus toen geannuleerd omdat het veel te laat werd. Ik mag hopen dat ons geld teruggestort wordt

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd uitstekende sushi. We bestellen al een tijdje en nog nooit teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en goed eten.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo erg buikpijn gehad gister na kip.met nassi en garnaal sushi. Bestel heel vaak nooit eerder gehad, misschien omdat het laat was

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, maar jammer dat jullie consequent niet lezen wat er als aantekening bij de bestelling wordt vermeld. Van alle keren dat we al besteld hebben was meer dan de helft van de bestellingen niet zoals gevraagd. Daar zijn veel klanten niet blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk alles wat warm moest zijn was warm. En levering was mooi op tijd!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het eten hier altijd goed en lekker maar dit keer is er toch iets niet goed gegaan ben er aardig ziek van geworden 🤢

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker die sushi's van ichiba! Helaas was onze bestelling vanavond niet compleet. Van de spicy sake rol hadden we er twee besteld en maar eentje gekregen. Maar we hebben heerlijk genoten van de sushi!! Verrukkelijk!!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk, en precies op tijd geleverd.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker. Vers en goede kwaliteit. Wij gaan zeker nog een keer bestellen!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Bezorging was goed en op tijd.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging gevraagd om zo snel mogelijk. Dik een uur later wordt er bezorgd. Hierdoor de warme gerechten ook koud geworden. Je moet een telefoonnummer opgeven bij je bestelling, dan dan even als het erg druk is!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om wat extra soja gevraagd niet er bij gekregen. Verder erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was perfect dit keer! Ook de biefstuk met gebakken rijst was heerlijk. Alles super vers! Bezorging ook fantastisch, mooi op tijd en nog warm en koude gerechten.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker sushi en andere gerechtjes. heerlijk!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had garnalen van de bakplaat besteld dit kost al €5,25!! En dan krijg je maar 6 garnaaltjes, dit vind ik wel belachelijk weinig voor die prijs. Verder was het eten goed en op smaak.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gisteren besteld en afgehaald bij Ichiba. Het eten was erg netjes verpakt en het smaakte overheerlijk! De prijzen zijn erg eerlijk en is het geld absoluut waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, maar bestelling klopte niet met wat besteld was. Erg jammer om teleur gesteld te worden als vaste klant. Bestelling terug gestuurd, komen ze met nieuwe bestelling aan, zit een deel van de eerste levering er ook bij...koud helaas.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd en snel bezorgd, sushi is heerlijk

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs voor met z’n 2en. Lekker sushi. Aanrader!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging. Heerlijke sushi.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, warme eten was ook nog warm. Sushi was lekker vers! Tot de volgende keer

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar!!!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en faire prijs

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers en netjes op tijd!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top super lekker

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima optijd en altijd erg lekker. Alleen wat ik jammer vond ik had ook witvis besteld maar dat vond ik wel erg weinig wat erin zat.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit zoals altijd. Bezorgtijd was wat langer (65 min) maar het was ook 2e pinksterdag.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 5 minuten te vroeg geleverd en was perfect! Dikke 10!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke erg goede kwaliteit sushi, mooi op tijd klaar om af te halen

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, wel iets later dan de afgesproken tijd, maar al. Dat heerlijke eten maakte dat snel goed.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker top sushi

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt helemaal PERFECT!! Zo hoort het overal te zijn. Maar da's niet zo, daarom kiezen wij altijd ichiba. Fantastisch!!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, Ichiba leverde de sushi 3,5 uur na bestelling geplaatst was. Waren intussen niet telefonisch bereikbaar en reageer niet op whatsapp berichten. Na 3,5 uur wachten hebben we iets anders gegeten, de sushi terug gestuurd. Geld is wel retour gekomen maar de beloofde korting voor volgende bestelling niet. Ik vond dat nog wel een nette oplossing maar jammer dat ook dit niet goed ging. Ik zal hier zelf geen bestelling meer plaatsen als er zoveel dingen achter elkaar mis gaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling, geen berichtje gehad wat de reden. Warme gerechten waren koud, de sushi zelf had ook beter gekund. En hier betaal je dan 40 Euro voor! Geen aanbeveling voor anderen en waarschijnlijk de laatste keer dat ik hier bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen wasabi bij bestelling gekregen, hoppa kost minimaal 2 sterren. Sushi ok, niks bijzonders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was veel te laat. De zak van de bezorger was gescheurd waardoor de sushi op de grond viel wel in de doos nog. De sushi was niet lekker smaakte totaal niet vers. Laatste keer dat ik daar bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 kwartier te laat bezorgd en koud eten. Beetje jammer als je al om half 11 in de ochtend besteld hebt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal weer van heel goede kwaliteit! We hebben gesmuld ook van t extra ijsje.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Extra verzoek om chilisaus vergeten. Eten mag iets warmer.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt elke keer weer erg goed, laten geen steken vallen, eten is ook voor bezorgen heel goed warm, gerechten zijn ook royaal geportioneerd. Netjes en goed verpakt, schoon, snel gebracht dus wederom eg tevreden. Bedankt en tot snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd top, dit keer meerdere zaken niet in orde. Kan gebeuren, maar wel apart dat de altijd zo constante kwaliteit ineens een stuk minder was

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed vers, en optijd bezorgd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Super vers. En heel snel bezorgd. Zeker een aanrader

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was uitstekend. Helaas ontbrak de wel bestelde sojasaus en een van de andere gerechten (nigiri).

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Was bijna klaar op afgesproken tijd; smaakten TOP. Heerlijk gegeten en voldoende grootte van de porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was HEERLIJK en goed georganiseerd! Toppers

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, erg lekker ! De bezorger was iets laat.. en was fijn geweest als er wasabi en sojasaus bij had gezeten.. hoort toch echt bij sushi dacht ik zo

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Food was great

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, heerlijk. We hebben nog wat over voor vanavond 👍🙂

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Warme gerechten nog goed warm.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, bezorging naar wens, TOP !!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd!

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect in timing bezorging en heerlijke sushi!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk. Dit keer ook wat dingetjes besteld voor ons kleintje; groentekroketjes en aardappelkroketjes, ze heeft ervan gesmuld :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een foutje op de website... Wel een bezorgorder ingevoerd, maar er was helemaal geen bezorging op oudejaarsavond. Werden opgebeld om als of bezorging te organiseren. Heel klantvriendelijk!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 4 Besteld voor 18.00i uur maar helaas werd de bestelling al om half 5 geleverd. Anderhalf uur te vroeg geleverd dus. Helaas leek sommige sushi niet helemaal vers. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud iets besteld was verkeerd kwamen ze om ruilen na een uur Slaap was vers de rest was koud bestellen is prijzig maar niet waard vergelijken met als je daar eet voor mij geen bezorging meer

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de Ichiba app. Bezorgtijd 17.30 uur. Om 18.30 uur nog niets gezien. Gebeld met Ichiba, zij kunnen niets zien dus krijg je een ander nummer dat je zelf moet bellen. Dat is niet klantvriendelijk. Blijkbaar was onze bestelling ergens blijven hangen. Na nog bijna een uur kwam het alsnog alleen was de bestelling niet compleet. Weer gebeld en het ontbrekende werd nageleverd. Niet blij mee vandaag.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg lekker. Dit maal was echter de kip in de Chicken roll gortdroog en leek wel in oud vet gebakken. Zonde van ons normaal favoriete rolletje. Volgende keer beter.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker en altijd goede kwaliteit! Mijn favo plek om sushi te bestellen.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm wat warm hoort te zijn en koud wat koud hoort tree zijn. Vriendelijke bezorger en stipt op tijd.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit per bestelling gaat steeds meer achteruit. 75 minuten gewacht op mijn bestelling. Vervolgens een deel van de bestelling vergeten, wat nageleverd werd. De warme gerechten waren koud. Overigens is dit niet de eerste keer dat dit gebeurd. Het was mijn lievelingstent om sushi te bestellen, maar ik denk dat ik de volgende keer Ichiba oversla.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en goede kwaliteit!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade was vers althans de groente de kip was koud en niet goed gebakken Sushi zelf was droog en niet vers zoals gewend jammer van deze bestelling

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent ! Soep en sushi besteld bij Ichiba voor de eerste en zeker niet de laatste keer. Heel erg lekker gegeten, super snel bezorgd en niet duur. Wat een top bedrijf, bedankt 👍😃

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit eten. Altijd warm geleverd en altijd op tijd!

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam op tijd. Was wel ok. Beetje smakeloos. Zal niet meer bestellen denk ik. Weinig smaak, inhoud van de bestelling was netjes geleverd.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was oké, niet warm meer maar dat is niet gek na een wachttijd van 75 minuten... ik werd wel gebeld maar echt klantgericht naar een oplossing zoeken deden ze niet echt.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden de kwaliteit sushi goed alleen de tonijn sashimii kan beter ( deze was niet zo zacht/mals) . Verder was het prima. En zij houden zich netjes aan de tijd die is afgesproken betreft de bezorging. Prima!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekkerrrr en alles smaakte echt lekker verss

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gember zat er niet bij( wel betaald en stond op de bon), bezorging duurde ruim een uur

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supersnel geleverd top en heetlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en erg vlug geleverd! Om 18.15h besteld en om 18.45h geleverd. Prima!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en van goede kwaliteit. Alleen was alles een beetje aan de lauwe kant bij aflevering. Had van mij persoonlijk iets meer gekoeld mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer snelle bezorging en heeeeerlijke sushi! :)

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm. Eten eerste vergeten toen toch gebracht en alles was koud en dit was dus geen succes erg jammer dit product besteld en hele ander dinen krijgen

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, netjes op tijd, vriendelijke bezorger. Lekker warm wat warm moet wezen en de sushi lekker vers!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Bezorging was snel en de warme items waten nog goed warm.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend!

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd! Aanrader :)

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijden was langer dan een uur. Werd wel netjes na uur gebeld dat het onderweg was met excuses!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd ngiri smoked salmon met miso. Dit gaat altijd fout (komt zonder miso) omdat het bestelnummer niet overeenkomt met die in het restaurant. Ik krijg steeds weer te horen dat ik het verkeerd bestel maar dat is niet zo. Al zeker 5 keer contact hierover opgenomen, zelfs onze bevestigingsmail aan de bezorger laten zien maar het komt niet door. Ik baal ervan dat ik als klant steeds te horen krijg dat ik het fout doe terwijl er iets fout zit in het bestelsysteem. Niet klantvriendelijk! Maar het eten is super!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Anderhalf uur zitten wachten op onze bestelling !!!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ander half uur moeten wachten op onze bestelling en het warm eten was koud dus erg vervelend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging erg snel. Kwaliteit vond ik redelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi in een mooie verpakking.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, kwaliteit eten is altijd goed bij Ichiba. Aanrader!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super lekker gegeten was weer helemaal geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden! Echt lekkere en verse sushi voor een goede prijs. Ik had besteld voor 5 uur en ze waren stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 1,5 uur gewacht op de bestelling. Bezorgtijd dus enorm lang. Eten was wel lekker, maar warme hapjes waren niet warm meer.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was optijd! En verukkelijk! Mvg Judith janssen

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en heerlijk van smaak

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben vandaag anderhalf uur gewacht op onze bestelling na een uur werden we gebelt dat het erg druk was en het kon nog 15/20min nog duren we hebben helaas nog een half uur moeten wachten. De bezorger had 3 bestellingen en wij waren de laasten dat was ook te merken er was veel koud we hadden met idal betaald dus konden het niet afzeggen anders hadden we dat zeker gedaan jammer dat ze het afdoen met sorry te zeggen ik zou zeggen bij de volgende bestelling wat korting of zo zijn nu even klaar met thuis bestellen erg jammer dit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was dit keer helaas niet hygiënisch. Het was niet vers en ook klef. Nadat ik het had gegeten, 15 minuten boven de wc gezeten. Bah bah bah doe wat aan de hygiëne!!!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site stond een wachttijd van 40 min, ze waren er al na 20. Heel snelle en nette bezorging. De sushi en de warme gerechten waren top!!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeer snel bezorgd. Bestelling gedaan en met 25 minuten thuis bezorgd. TOP!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke gerechten, we hebben vooral warme gerechtjes besteld en dat was ondanks dat het toch om bezorgen gaat nog heerlijk warm en met de juiste structuur. De hoeveelheden zijn heel ruim en zeer smaakvol. Bezorgtijd prima, je wil toch ook niet dat het te snel wordt bezorgd want dat betekent dat je eten niet vers bereid is. Een aanrader!!!!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 min later als aangegeven tijd bezorgd

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, redelijk snel bezorgd, ondanks dat het best ver weg is.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal zijn we wel tevreden over levering. Maar nu ging het bij aflevering meerdere malen mis. We kregen de verkeerde bestelling voor een deel waarna ik belde. Het zou meteen worden nageleverd. Maar of ik het verkeerde wel wilde terug geven. Vervolgens komt de bezorger terug terwijl we dus al begonnen zijn met het eten om het verkeerde op te halen en moeten we weer wachten op ons eigenlijke eten. Hierbij worden weer dingen geleverd die niet van ons waren. Klopte echt helemaal niets van in elk geval bij het bezorgen. Maar dat we ook nog een keer worden weggehaald bij ons eten om het verkeerd geleverde even aan de bezorger te brengen is ook niet helemaal de bedoeling lijkt me.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten echt top zoals altijd. Alleen als de keuze zo snel mogelijk bezorgen kiest verwacht je dat het sneller is dan het tijdstip dat je kan kiezen. Dit was helaas niet zo.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De krokante kip was niet krokant en de sashimi tonijn was slecht niet mals en dat is jammer. Normaal gesproken heel tevreden wanneer ik bij ichiba ga eten. Maar laat niet meer bezorgen.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEZORGING IS GEWELDIG

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De half van de bestelling is geleverd, bel ik op om dit te zeggen geven ze niet thuis. Super slechte service daarnaast was het sushi dat al ver van te voren gemaakt is.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik heb om 17.30 mijn bestelling opgehaald. Door het vroege tijdstip heb ik het idee gehad dat ik sushi van de dag daarvoor gehad heb. De krokante kip sushi en gebakken garnalen sushi waren niet vers en daardoor ook taai. Ik heb vaker sushi van Ishiba gehad en was elke keer zeer tevreden, maar nu niet helaas

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg snel bezorgd , heel lekker gegeten. maar veel geld voor de kroka kip terwijl je zo weinig krijgt

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Deel van de bestelling zat er niet bij.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk!!!

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, ik kreeg echter niet alles wat ik besteld had. Erg jammer

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis of in t restaurant, beide super !1

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en op tijd!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging altijd super snel!! En altijd lekker! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Vandaag eten afgehaald, het was goed en voldoende

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald bij Ichiba, wat een feest. Echt heerlijk!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker eten

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn eerste keer bestellen bij Ichiba sushi. Ik vond sushi heel zout, ook heb ik tempura sushi besteld, maar ik kon de tempura niet vinden in sushi, er was volgens mij krab stik in plaats van. Er was ook geen gember, het was niet duidelijk of dat inbegrepen was of ik moest het bij bestellen. Het zou ook handig zijn als jullie ergens een knopje hebben voor hoeveel mensen de bestelling bedoeld is. Want er is altijd alleen twee chopsticks terwijl wij met z´n vieren zijn. Warme gerechten waren goed. In jullie webpagina stond, dat je een frisdrank gratis bij krijgt als je online bestelt, maar bij mij bestelling was er geen frisdrank. Bezorging was goed en snel.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, snelle bestelling! :-)

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zoals altijd. Goede kwaliteit en een goede service.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Duidelijk aangegeven dat ik geen saus op de sushi wil, krijg ik toch saus erop. Er wordt niks met je opmerking gedaan die je tijdens je bestelling doorgeeft. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

via de site 2 sushi boxen besteld inclusief wat kippasteitjes . Het was heerlijk vers en helemaal goed. Binnen 45 minuten bezorgd. prima . Kwaliteit prima. Paar maanden geleden ook al een keer geluncht. we komen vaker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had verwacht geen warm eten te krijgen, maar het was heerlijk. De garnalen net zo knapperig als in het restaurant, dus ECHT voor herhaling vatbaar.