Beoordelingen van Ichiba Arnhem

Recente recensies

4.0
Patrick
gisteren

's ochtends vroeg via de app besteld en 's avonds 2 minuten voor de tijd waarop ik het wilde laten bezorgen ging de bel. Het was een forse bestelling, maar alles was er, compleet, vers en lekker. Dank je wel!

Janine
gisteren

Heerlijk gegeten, super vers en mooi geserveerd.

Frank
23 september 2022

Super lekker en netjes op tijd bezorgd.

mllny
19 september 2022
T
17 september 2022

Precies om 18 u bezorgd en heel goed van smaak. Ziet er mooi en goed verzorgd uit. Complete maaltijden.

Shirley
14 september 2022

Top

Do
4 september 2022

Lekker eten, altijd prima kwaliteit! Heerlijk van genoten. Bestelling was ruim op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
2 september 2022
Beumer
28 augustus 2022

Het eten was er netjes optijd en de kwaliteit zoals ik die in het restaurant ook verwacht.

Simon
28 augustus 2022

prima op tijd deze keer, lekkere spullen, vooral de spicey sake roll

Anoniem
28 augustus 2022

Zalig, vers en kon bij afhalen meteen meenemen.

Ilona
22 augustus 2022

Bestellen gaat hier altijd top! Eten is ook erg lekker en voor een goede prijs.

Simon
22 augustus 2022

Mijn favoriet, de sake roll, smaakte deze keer iets anders dan anders. is het recept veranderd? Ik had de bezorging om 20.45 gepland, maar helaas werd de bestelling ruim na 21u bezorgd, dit ben ik niet gewend van Ichiba.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guno
13 augustus 2022

Sushi was heel goed. Maar de pokebowl viel tegen. De verhouding rijst , groente/fruit was ver te zoeken. Er was heeel veel rijst. Jammer!

Ray Klokke
6 augustus 2022

Vandaag was het abnormaal lekker!

marielle joosten
5 augustus 2022

Ook al telefonisch aangegeven: slechte sushirijst (rolletjes vielen uit elkaar), vreemde vulling, geen gember. Kortom, een grote teleurstelling. Heel jammer. We hadden speciaal bij jullie besteld ipv bij een grote sushi keten. Dat viel dus heel erg tegen. Vriendelijke groet, Mariëlle

Familie Fokkens
2 augustus 2022

Ik heb Ebi Tempura besteld en niet gekregen. Het koste mij wel 5,50. Normaal krijg ik alles netjes wat ik heb besteld.

Nienke
25 juli 2022
Kirsten Beumer
25 juli 2022
Trudy
23 juli 2022
F
21 juli 2022

Bezorging mag echt sneller. Ze maken misbruik van het begrip zo snel mogelijk want ik heb 70 minuten gewacht op een kleine bestelling. Dit is echt de laatste keer dat ik hier wat bestel. De sushi was warm. Dat was gewoon niet lekker.

Joli
20 juli 2022

Eten ruim een uur vooraf besteld en dan nog 20 minuten later bezorgen… jammer.

Simon
18 juli 2022

ik werd netjes gebeld dat de bezorger mijn bestelling 'kwijt' was en dat het langer ging duren. kan gebeuren, het eten is altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KG
13 juli 2022
Simon Mach
7 juli 2022

prima, lekker en snel

Joost en lia
7 juli 2022

Allemaal goed en lekker maar ik vind het eigenlijk wel wat te duur voor wat het is.

Leonne
3 juli 2022

Heerlijk gegeten! De California rol is favoriet bij mijn dochter.

Alice Bos
28 juni 2022
Annemarie
28 juni 2022

Geweldig op tijd, vriendelijke bezorger, lekkere sushi

Filip
28 juni 2022
Remy
20 juni 2022

Hier vaker besteld, de kwaliteit van de producten zijn goed en de smaak is ook lekker. Over de bezorging ben ik deze keer minder enthousiast, eerst moest ik 1,5 uur wachten voordat de bestelling er was. Daarnaast waren de warme gerechten, de koude gerechten en het koude drinken gezamenlijk verpakt waardoor het ene warmer was dan hoorde en het ander kouder is dan hoorde. De macarons waren daarnaast ook geplet in het zakje tijdens de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ten Have
17 juni 2022

Heerlijk gegeten als altijd was alles perfect! Snelle vriendelijke bezorging.

Hondeveld
17 juni 2022

Maar met opmerking dat de Sashimi Tina en salmonella heel erg klein waren en dun jammer! En de ocean roll vastgeplakt zaten aan de boven kant van de verpakking en dus er niet smakelijk meer uit zagen. Maar alles was top van smaak!!!

gijs kaal
15 juni 2022

heel lekker gegeten!

Kevin
12 juni 2022
F
9 juni 2022

Ik had witvis besteld voor ongeveel 5 euro. Dat stukje vis was zo klein dat ik nooit meer witvis bestel. Echt heel zonde! Het stukje vis was even groot als wat er op sushi wordt geplaatst.

Hans
5 juni 2022

De sushi was heerlijk, alleen de bezorging was drie kwartier later dan afgesproken. Twee keer over moeten bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
31 mei 2022

Bezorging stipt op tijd, warme gerechten nog goed warm. Heerlijke sushi, de thaise kip is vers en smakelijk. Spekkoek mooie afsluiter. Zoals altijd weer top gegeten van Ichiba

Daan
30 mei 2022

Het lijkt wel of de sushi al bereid was bij het plaatsen van de bestelling (5 uur) en had liggen wachten op moment van bezorgen (7 uur): slappe nori, fletse smaak. Rijst was ook niet op smaak. Eerder betere sushi gehad bij Ichiba.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
29 mei 2022

altijd lekker en meestel op tijd. deze keer was het ook weer prima sushi

Simon
25 mei 2022

eten is prima, bezorgning duurde helaas een uurtje deze keer

Leonie Wiggers
22 mei 2022

Mmmm, perfect, te lekker om niet op te eten ... :) Volgende x weer een andere combinatie uitzoeken Beter dan van de snackbar 🤫

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.Oudshoorn
15 mei 2022

In een woord fantastisch. 5 sterren waard

Bea Inge
9 mei 2022

Goede service,gerecht was heerlijk. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 mei 2022

Goeie service!

Maks
30 april 2022

Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorging. Bestelling arriveerde binnen 30 minuten, content ga zeker vaker bestellen.

Joy
18 april 2022

Eindelijk! Een sushi restaurant gevonden die écht verse sushi maakt! Het was heerlijk! Bedankt :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
17 april 2022

Snel en warm bezorgd! Eten was heerlijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
10 april 2022
Natascha
9 april 2022

Lekker, zoals altijd. Of het nou bezorgd wordt of in het restaurant.

Tinus Olsman
5 april 2022

Het was weer heerlijk en mooi op tijd, zoals gewoonlijk. Alleen jammer, dat dit keer de gember miste.

Luc
26 maart 2022

Ondertussen de meeste sushi in Arnhem geprobeerd (in restaurants of bezorging) maar Ichiba is het consistent lekker!

Punter
25 maart 2022

Sushi was niet lekker. Yakatori nog nooit smerig gehad. Echt jammer

Wollenberg
22 maart 2022

Lekker en snel!

anoniem
20 maart 2022

Altijd goed alleen deze keer was de smaak anders. Minder lekker. Ook pasteitjes waren te nat. Jammer volgende keer beter.

Lulu Hayet
17 maart 2022

In de file, gebeld dat ik later kwam halen. Geen probleem & het was top! Wat een kwaliteit. Het as heerlijk! Dat was even mooi bijkomen met vers, gezond en lekker eten. Uitmuntend!!!

Simon
14 maart 2022

Netjes binnen 40min bezorgd. Vorige keer was er was mis met mijn bestelling, na een belletje is dit deze keer netjes opgelost. Lekkere sushi en betaalbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
7 maart 2022

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
5 maart 2022

Zoals altijd goed en op tijd!

Anouk
3 maart 2022

Misschien minder plastic bakjes. Verder is het perfect!!

Buitelaar
27 februari 2022

Warme items waren helaas niet echt warm meer 😳 verder okay ✅

Simon
27 februari 2022

De kwaliteit en snelheid van bezorging laat steeds meer te wensen over. Mijn bestelling deed er meer dan 70 minuten over om bezorgd te worden. Dit zorgde er natuurlijk voor dan enkele van de warme gerechten inmiddels koud waren. De koude sushi gerechten zijn wel heel erg lekker.

N. van Mosseveld
26 februari 2022

We bestellen altijd bij Ichiba als we sushi willen eten, want het eten is erg lekker. De manier waarop het eten in de bakjes was gedaan viel deze keer echter een beetje tegen… de suhsi rolls waren behoorlijk kapot gedrukt in hun bakje en de zalm en handrolls zagen er minder netjes uit dan normaal. Wij gaat er vanuit dat dit door de drukte komt. De smaak was echter subliem, als altijd dus we hebben wel genoten van de sushi!

Candy
19 februari 2022

anderhalf uur gewacht. Na een uur gebeld, bestelling zou net de deur uit zijn. Zou er binnen 10 a 15 min zijn echter was het er na 20 min nog niet. Jammer...

S
9 februari 2022

Op tijd en lekker als altijd! Gewoon goed😊

M.J.
7 februari 2022

Ben beter gewend. Rijst iets te gaar en weinig smaak aan de suchi. Biefstuk te gaar.

chuck
3 februari 2022

Bezorging precies op de bestelde tijd, warme gerechten helaas niet helemaal warm meer

Mustapha
2 februari 2022

Een deel van de bestelling is gewoon vergeten! Door dit aan te geven is de rest een uur later bezorgt. Verder was bijna alles koud en niet lekker! Jammer!!

Susanne
29 januari 2022

Eten is altijd heerlijk. Bezorgtijd gekozen om 19.00. Kreeg om 19.00 een sms duurde nog 30 minuten langer. Werd om half 8 gebeld. Bezorger had scooter pech. Nog een kwartier later eten. Pech met de scooter is onmacht erg sneu ook dat hij het laatste stuk moest lopen maar wij hadden al begin van de middag besteld dus die eerste 30 minuten te laat vind ik erg makkelijk af gedaan met een sms met helaas je bestelling duurt iets langer.

Marjolein
26 januari 2022
Mary
25 januari 2022

Super tevreden 👍heerlijk gegeten weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
23 januari 2022

Heerlijk

Henk Brouwer
21 januari 2022

Vers, goede smaak, mooi opgemaskt

Joost en Julia
17 januari 2022

Als vanouds weer heerlijk gegeten. Ook weer nieuwe dingen geprobeerd met succes. Prima kwaliteit waar je niet te veel voer betaald. Tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
16 januari 2022

Eten is goed ondanks dat dat het eventjes onderweg is. Voldoende keuze om er een smakelijk iets van te maken maar fysiek in het restaurant is altijd beter maar is helaas niet anders nu. Levering was goed en snel, niets op aan te merken…ze doen het toch maar voor de klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary
14 januari 2022

Voor de 2e besteld en alweer super tevreden.Echte aanrader 👍 het eten was super lekker!!

S.
13 januari 2022

Was goed en erg lekker. De bezorging was precies op tijd!

Samantha
11 januari 2022

Was weer top zoals altijd

Theo
9 januari 2022

Warm gerecht (ossenhaas) was smaakvol. Rolletjes wel relarief dun. Bezorging na een uurtje (za avond).

Moes
8 januari 2022

Erg lekker!

AM
8 januari 2022
Monique
8 januari 2022

Na 1,5 uur wachten lauwe gerechten mogen ontvangen. Ik heb tot drie keer moeten bellen om te vragen waar het eten blijft. Er kon nog niet eens een tegemoetkoming voor het ongemak af.

Beitske Janse
6 januari 2022

Het was heerlijk. Goed warm. We hebben gesmuld van alles. Bezorging vrolijk en snel.

Nico Bakker
5 januari 2022

Het was fantastisch! Wij komen altijd graag bij jullie eten maar helaas kan dit nu niet. Voor het eerst hebben we ook warme gerechten besteld en die waren super lekker. Ik was hiervoor altijd een beetje huiverig omdat ik dacht dat het koud werd of te ver zou doorgaren. En allebei blijkt niet waar te zijn, het was heerlijk!

Patricia Zoodsma Roelofs
3 januari 2022

Zoals altijd lekker. Deze keer wel wat minder rijst in de temaki handrollen. Alsof ze even snel tussendoor zijn gemaakt. Normaliter veel beter. Het was nu oud jaars avond,

sandra evers
3 januari 2022
Vd hoofd
2 januari 2021

Heerlijk eten.

Beunie
2 januari 2021
N.
1 januari 2021

Vriendelijke bezorger! En de poke bowl, vol verse ingrediënten, was echt lekker.

Liesbeth
1 januari 2021
Cnijbroek
31 december 2021

Inktvisringen behoren warm te zijn. Waren koud. Sushi zelf was ok maar de rijst viel er bij veel stukken al af als je er naar keek, dus wat meer aandacht voor het in elkaar zetten zou goed zijn. Smaak was verder prima.

Paul Geltink
30 december 2021

Smaakte prima, bestelling stond al klaar toen ik deze kwam ophalen

Kim
26 december 2021

Super service! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
26 december 2021

Eten was lekker alleen volgende keer het vegetarische eten apart van het vlees doen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
25 december 2021

Top!!!

Siljan
23 december 2021

Zoals altijd heerlijke sushi!

Bos
20 december 2021

Lekker vers en heerlijk genieten. Goede smaak. Top

Michel Nusse
20 december 2021

Heerlijke Sushi's. Goed contact!

Simon
20 december 2021

Eten is altijd goed bij Ichiba, lekkere verse sushi. Helaas miste er 1 onderdeel van de bestelling, dit is de eerste keer dat dit gebeurde. Ik verwacht dat dit netjes afgehandeld zal worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Etienne
17 december 2021

Snel geleverd, heerlijke poke bowl!

Nienke
13 december 2021
Marjolein
12 december 2021

Gewoon super lekker en mega vriendelijke mensen . Verslavend gewoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Ringnalda
11 december 2021
Olaf
28 november 2021

De sushi is lekker, zoals gewend in het restaurant. De bezorging was 50 minuten later dan afgesproken, zonder een berichtje dat de bestelling vertraagd was. Na een half uur zelf even gebeld, maar ook dat gaf weinig zekerheid dat er een bezorger onderweg was. "Er hangt geen bonnetje meer dus de bezorger is waarschijnlijk onderweg". Weer 20 minuten later qas de bestelling er dan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
28 november 2021

Als altijd was het weer heerlijk. Bezorger was keurig op tijd, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelie
28 november 2021
Gerritsen
28 november 2021

Bezorging en kwaliteit prima. Helaas waren er gerechten omgewisseld, waardoor ik niet kreeg wat ik had besteld.

Samantha
22 november 2021

Altijd goed, paar keer iets vergeten maar dat kan gebeuren en word altijd netjes bij de volgende bestelling gedaan

G. W.
20 november 2021

Het eten was lekker. De sushi is buitengewoon. De mindere beoordeling komt echt door: Zonder bericht helaas de bezorging 40 minuten te laat. Warme gerechten koud/ lauw ipv warm. Dat was een domper.

Nvt
19 november 2021

Duurde bijna 2 uur voordat m’n eten er was. Alle warme gerechten waren lauw en niet lang genoeg gefrituurd. De tas was gescheurd omdat er iets gelekt had. Al met al teleurstellend

Marco
18 november 2021

Erbij zetten dat het minimaal een uur duurt voor het eten er is zou fijn zijn. Al een paar keer ruim een uur gewacht. Het Wordt steeds minder ook, maar wel duurder. Wij bestellen even niet meer.

/—
13 november 2021

Eten stond op zo snel mogelijk: kwam echter pas 1,5 uur later. Voor tweede keer opgebeld, eten was niet lekker warm meer en kip met Chili was het krokante laagje zacht.

Jasper
9 november 2021

De sushi van Ichiba is altijd van goede kwaliteit. Goed gevuld, vers en smaakvol. Dit maal vielen er echter toch wat steekjes. Bezorging half uur te laat bij de gemengde sashimi ontbrak de tonijn.

Kraan
3 november 2021

De bezorger had scooter pech. Hierover werd ik 30 minuten na bezorgtijd geïnformeerd. Ik had 2 warme gerechten die dus niet meer warm waren. Uiteindelijk kwam de maaltijd 45 minuten te laat.

Simon
25 oktober 2021

bezorging duurde ongeveer 40min. het eten was zoals altijd prima. de warme gerechten haddden iets warmer gemogen,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

raymond van wissen
25 oktober 2021

Heel slecht om 18.15 zou ik me bestelling krijgen . 18.51 pas aan de deur de bezorger . Me zoon moest om 19.00 thuis zijn , dus was geen tijd meer om te eten daarom alles terug gestuurd en nu wachten op me geld terug ….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
23 oktober 2021

Lekker eten, meer dan genoeg tegen goeie prijs. En keurig op tijd en goed bezorgd

Ingrid
22 oktober 2021

Norivellen wat taai, verder precies volgens afspraak bezorgd en 😋

Shirley Van zanten
20 oktober 2021

Het heeft anderhalf uur geduurd. Dat vond ik wel erg lang. Smaak is altijd goed, maar kip en nassi waren lauw

Carolina
17 oktober 2021

Warm gedeelte van het eten was koud ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henk
9 oktober 2021
Natascha
3 oktober 2021
Ott
30 september 2021

Was heel lekker zielig de bezorger was koud deed super goed dankjewel

B
25 september 2021
Inge
25 september 2021

Alles was lekker en vers op de tonijn na volgens mij was die niet echt vers en ik vind het jammer dat er geen gember bij geleverd wordt

Jansen
24 september 2021
Taco
11 september 2021

Heerlijk en was exact op tijd bezorgd

Ray
5 september 2021

Geen slechte sushi maar qua prijs te duur voor wat je krijgt. Voor mij niet meer, er zijn betere sushitenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
5 september 2021

Gewoon lekker, zoals altijd, en weer snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
2 september 2021

Super lekker en op tijd bezorgd.

I wolthuis
24 augustus 2021

De soja saus misschien in flesjes ipv zoveel zakjes! En ik mis de gember helaas. Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joli
17 augustus 2021

Gewoon helemaal TOP!! net als altijd. We hebben weer genoten van alles.

Sharon
7 augustus 2021
Jenny Lub
1 augustus 2021

De sushi’s waren heerlijk maar wel zeer klein.Dus vond ik de prijs vrij hoog ten opzichte van de sushi’s ver geleken met andere restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ryklof Wander
26 juli 2021

Uitstekende kwaliteit en bezorging stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valencia van Heumen
26 juli 2021

altijd erg lekker en snelle goede service

Stein
11 juli 2021

Bezorging was prima op tijd. Bestelling was incompleet en de sushi was warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
6 juli 2021

Bezorging duurde ruim 1,5 uur. Na bellen zou het er met een kwartier zijn. Dat werden 40 minuten. Warme gerechten waren lauw. Eerste keer besteld. Geen succes.

S
1 juli 2021

Weer heerlijk gegeten

Heleen
17 juni 2021

Super zoals altijd

Steef
14 juni 2021

Super lekker! Goede kwaliteit, echt aandacht aam besteed. Voor herhaling vatbaar

Wolthuis
11 juni 2021

Er zat een stukje hout in een sushi, en het was warm toen het geleverd werd!

Panda
8 juni 2021

De sushi viel uitelkaar. Dit was heel raar en heb ik niet eerder meegemaakt. Het eetgenot was er niet beter op geworden.

Mundy
7 juni 2021

Super service! Mijn bestelling was bij thuiskomst niet compleet. Na telefonische contact is het ontbrekende gerecht binnen 15 minuten kosteloos thuis bezorgd.

1437HPG
6 juni 2021

Gisteren na het eten al een erg opgeblazen gevoel en nu al sinds vannacht 4 uur buikkrampen en aan de diarree. Bedankt!

Marijke
5 juni 2021

Heerlijke sushi en lamskoteletjes. Snelle bezorging, erg vriendelijke koerier. Voor herhaling vatbaar!

Eddie
2 juni 2021

De kleine zakjes soja zijn erg onhandig. Ze zijn haast niet open te maken zonder knoeien. Ik zou het op prijs stellen als jullie een andere oplossing hiervoor zouden kunnen bedenken.

Kristel
29 mei 2021

Al het eten was super lekker en hele snelle levering.

eter
29 mei 2021

Bezorging was goed tijdig. De vis met kaas is een slecht gerecht. NIet netjes gepresenteerd. Niet mogelijk om fatsoenlijk op te eten. De edame loempias zijn gewoon loempias met een boon of 2 erin. Niet bijzonder. De zakjes sojasaus openen was echt een ramp. De eet ervaring was matig tot slecht. Echt jammer

Fredt
28 mei 2021

Misten 8 sushi's, maar te laat om nog een foto te maken, dom.... En ''spicy'' was wel heel spicy, uitgeschoten met dat poeder, denk ik. Tot de volgende keer ;-)

Kraan
27 mei 2021

Eten was heerlijk. Bezorging was 15 min later dan aangegeven. Bestelling is in de middag geplaatst voor later dezelfde avond. Enige nadeel van bestellen via de app. Je hebt geen idee waar iets blijft.

Fons
25 mei 2021

Zal blij zijn als we weer binnen mogen eten.

Annemarie
25 mei 2021

Dit is de tweede keer achter elkaar dat de kwaliteit minder is dan anders. De paling lijkt weer met vel en al gebruikt te zijn, net rubber. De sushi was wisselend van kwaliteit.

Floor
24 mei 2021

Lekker gegeten

Renate
21 mei 2021

De lekkerste sushi van heel Arnhem en omstreken 😃

Ronald
18 mei 2021

Kwaliteit is prima maar verhouding met prijs zou het beter moeten zijn. In jullie restaurant zijn bijvoorbeeld de sushi's een stuk groter dan we nu bezorgd kregen, dat is vreemd toch? Jammer was ook dat 2 zeewier sushi niet bij de bestelling waren geleverd. Maar goed, wel perfect, op de minuut op tijd bezorgd en zeer lekker

L=
16 mei 2021

We hadden 3 boxen van 12 stuks. Tonijn zalm en een gemixte (Nigiri) . Die waren super. We hadden 2 sets van 5 stukjes voor extra genomen. De smaak was goed. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karina
14 mei 2021

Op tijd bezorgd alles netjes ingepakt en het smaakt verrukkelijk!

zweers
14 mei 2021

het eten was koud en was 30 min telaat

Ellen
13 mei 2021
Suzanne
12 mei 2021

Lekkere sushi! Heel attent dat er gebeld werd om te zeggen dat de bezorger iets verlaat was!

Patricia Hesseling
8 mei 2021

Heerlijk gegeten! Super goede service en de smaak is heerlijk

Susanne
6 mei 2021

Heerlijke gerechten. Gekozen voor de 4 personen box met sushi en warme gerechten. Een aanrader en meer als voldoende. Miste alleen de gember

BP
2 mei 2021

Lekkerste sushi ooit

Annemarie
27 april 2021

Het is altijd goed, behalve deze keer. De unagi avocado roll: dat was geen paling, het leek wel dik rubber,of dik vel ofzo. Weggegooid. Normaal heel lekker. Ook was alles koud, de gyoza maar ook de rolls. Zijn we niet gewend van Ichiba.

Thea
19 april 2021

Zoals altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke van Londen
18 april 2021

Het eten was heerlijk.Ook de bezorging was mooi op tijd.Bedankt voor de goede kwaliteit en service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
18 april 2021

Super netjes optijd geleverd en het was heerlijk !! Alle gerechten stuk voor stuk even goed

Kasteel
18 april 2021

Beter met een gemotoriseerd voertuig brengen, met een fiets komt het bijna koud aan

Trudy
17 april 2021
Jurjen
11 april 2021

Een goede concurrent van sushipoint. We zijn nog zoekende naar het juiste menu en we missen een leuke box voor de kinderen.

Nadia
5 april 2021

Heerlijk eten en super aardig personeel!! Dat ze maar weer snel open mogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Slothouber
4 april 2021

De gerechtjes waren niet slecht, maar wat minder verfijnd dan ik het gewend ben in Japanse restaurants. De smaken waren een beetje vlak, terwijl de Japanse keuken juist zo verrassend kan zijn. Misschien moeten de prijzen iets omhoog en dan ook de kwaliteit?

Simsek
4 april 2021

Was weer top!!

Femke
3 april 2021

Was weer heerlijk en snel bezorgd

Suzanne
3 april 2021

Altijd goede kwaliteit eten. SUPER lekker. Wil nergens meer anders Sushi eten

Emma
2 april 2021
Madeleine
2 april 2021

Sushi was mooi op tijd, alles was aanwezig en smaakte heerlijk!

Caroline
2 april 2021

Eten is zoals altijd erg lekker. Helaas had ik de verkeerde bestelling ontvangen. Dit werd goed, snel en vriendelijk opgelost. Mijn favorite sushi restaurant om te bestellen.

Ineke Schouls
2 april 2021

De sushi was zoals altijd weer geweldig lekker!

FD
29 maart 2021

De gunkan maguro was best wel lomp. Het was niet heel makkelijk te eten. Soyasaus was alweer veranderd. De verpakking stoor ik me enorm aan. De breaded zoete aardappel was wel lekker. De rest was wel ok. Ik stoor me echt aan als ik bij het openen van elk zakje soyasus vieze handen krijg. De bezorger blijft niet netjes op afstand. Wel een aardige jongeman. Maar 1.5meter bij bezorgen zat er even niet in denk ik.

Trudy
28 maart 2021
Alice
27 maart 2021

Perfect bezorgd, heel lekker gegeten!

Marcella
24 maart 2021
Leonne Wiekstra
22 maart 2021

Super goed weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurjen
21 maart 2021

We bestelden altijd bij sushipoint. Maar bij herhaaldelijke fouten op zoek gegaan naar een alternatief. Dus nu voor het eerst eens ichiba geprobeerd. Zeer tevreden. Ze hebben er een vaste klant bij.

Ellen
21 maart 2021
Trudy
20 maart 2021
Joyce
19 maart 2021

Heerlijk gegeten, super vers en vriendelijke dame, zeker voor herhaling vatbaar!

E. Janse
17 maart 2021

Supersnelle bezorging. Heerlijke sushi. Vers en zeer smakelijk.

Peters
16 maart 2021

Het eten was goed op smaak, mooi gepresenteerd. Alleen vond ik dat er teveel rijst bij de pokebowl zat. De verhouding met vlees/vis was daardoor een beetje weg.

Fred Saalmink
15 maart 2021

We bestellen in deze corona tijd graag bij Ichiba. Ook dit keer waren de gerechten erg lekker. Verbeterpunt: de meegeleverde sojasaus in plastic zakjes was niet zo lekker. De sojasaus in plastic flesjes was altijd wel lekker. We hebben nu onze eigen sojasaus gebruikt. Wij vinden Ichiba het lekkerste sushi restaurant in Arnhem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
14 maart 2021

Snelle levering en alles was dus nog warm genoeg. Helaas de kortingscode vergeten doro te geven deze keer.

Landy
13 maart 2021

Het was heerlijk eten! Tip; krokante kip. Goede kwaliteit eten en de beste sushi van Arnhem :)

Timo
13 maart 2021

Top sushi, ik ben niks anders gewend van Ichiba, voor Corona kwam ik daar maandelijks lekker eten👌🏼

Annemarie
11 maart 2021

Heerlijk weer. Voor het eerst met de kinderen sushi gegeten. Die vonden het zo lekker, dat ze bijna alles opaten. We hebben nog maar wat besteld toen zij in bed lagen :-D

Robbie
6 maart 2021

Op de minuut af het heerlijke eten bezorgd. Complimenten 👍

Lindsay
6 maart 2021

Bestelling was mooi optijd, alles was lekker vers en een aardige en nette bezorger!

zweers
5 maart 2021

de warme gerechten waren koud zo de prullenbak ingegooid niet gewent van ichiba jammer ma de volgende keer een ander proberen

nadia
5 maart 2021

heerlijk eten en aardige mensen. Zeker voor herhaling vatbaar

Vanessa
1 maart 2021

Net zoals alle andere beoordelingen van mij, altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helma Jacobs
27 februari 2021

De sushi is wel redelijk de nori is wat slap, wat lijkt of ze al een tijd geleden gemaakt zijn. Wat ik jammer vind is de sushi met vulling uit blik (tonijn en zalm). De bezorging duurde een uur en een kwartier, dit vind ik erg lang en als je belt hierover krijg je iemand die net doet of haar neus bloed en met gebrekkig Nederlandse zegt ze komen eraan. Jammer ik heb in het verleden betere ervaringen.

Den&Savan
26 februari 2021

1 woord, geweldig! Het eten is heerlijk, de mensen zijn vriendelijk. Een dikke 10+!

Dianne
25 februari 2021

Makkelijk besteld, op tijd bezorgd en héérlijke sushi zoals we gewend zijn van ichiba.

Liesbeth
24 februari 2021

Heerlijke gegeten. Ook bij andere sushi restaurants besteld in het verleden maar nu weet ik het zeker! Ichiba is de allerbeste! Ik bestel nooit meer ergens anders! Hopelijk mogen we weer snel in het restaurant komen eten. De bezorging was ook top, heel snel!

FD
18 februari 2021

Bezorger was helemaal nat, dat was niet zo leuk voor hem. bezorging was goed. Duurde voor mn gevoel wel lang. Niet alles was even smakelijk. De soyasaus is ook veranderd. Jammer

Hendriks
14 februari 2021

3 kwartier te laat.. en moesten zelf bellen waar het bleef. Toen we belde moesten we zelf het bedrijf maar bellen dat voor Ichiba bezorgd. Echt een slechte service! Eten was oké de warme gerechten waren niet echt warm meer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea
13 februari 2021

Was weer super lekker! Vriendelijke bezorger en op tijd.

Lisa Van Eldik
12 februari 2021
Sharon Jansen
11 februari 2021

Het was weer heerlijk!!

MS
10 februari 2021
Hendriks
9 februari 2021

Zeer tevreden

Monique
6 februari 2021

Het was heerlijk!! Komen snel weer een bestelling afhalen!!

Michiel
3 februari 2021

iedere keer verwonder ik me weer dat sushi van Ichiba zoveel smakelijker is dan van andere sushi restaurants

C W
2 februari 2021

Heerlijk.

Thea
2 februari 2021

Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar zolang we niet naar jullie mogen komen. Kom al jaren in jullie restaurant maar bezorgen was ook erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liza
31 januari 2021

Eigelijk het eten was erg lekker. Maar ik ben er ziek van geworden, dus toch uitkijken met hoe jullie t hebben bereid of verkoeld. Met vriendelijke groet, Liza

Jamy
25 januari 2021

Lekker!! Nog warm toen we thuis kwamen. Heerlijk! Zeker een aanrader.

Gerrit
25 januari 2021

Het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook de verpakking was schitterend. Ik had het prijs gesteld dat men vooraf had medegedeeld, dat voor de korting ivm zelf afhalen, een code had moeten worden ingevuld.

Trudy
24 januari 2021
Annemarie
23 januari 2021

Het was lekker, maar meestal is het nog lekkerder (we bestellen meestal hetzelfde). In de Spicy chicken roll was de kip wat taai en niet knapperig. De Gyoza waren koud. Verder prima.

Casper
23 januari 2021

Prima, lekkere sushi

Ichiba inboedel
22 januari 2021

Zoals altijd erg lekker en verzorgd verpakt (afhaal ivm lockdown)

v Welie
22 januari 2021

HEERLIJK !!!

Rinske
18 januari 2021

het was heerlijk!

Madtweety
16 januari 2021

De bestelling was een half uur te laat, maar de sushi was heerlijk!!!

Hamelink
16 januari 2021

Zeer snelle bereiding, netjes verzorgd en het eten smaakte heerlijk.

zweers
14 januari 2021

heel jammer dat de warme gerechten bijna koud waren heb vaker besteld toen was het goed warm maar nu waren de warme gerechten bijna koud

Leeuwtjes
13 januari 2021

Snelle bezorging! Het eten was heerlijk!

Wouter
12 januari 2021

Redelijk snelle levering, en dezelfde goede kwaliteit als die we in het restaurant gewend zijn!

Anoniem
10 januari 2021
Ano
10 januari 2021

€80 bestelling 2 miezerige soja saus ontvangen... moe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
10 januari 2021
Simon
10 januari 2021

heel erg lekker, ook deze keer weer.

Marina Kathmann
9 januari 2021

Top geregeld en zoals altijd heerlijke sushi

Susanne
9 januari 2021

We gaan liever uit eten maar we konden niet zo lang meer wachten op jullie sushi. Het was heerlijk en netjes op tij bezorgd.

Femke
9 januari 2021

Het was weer heerlijk 😋

F.D.
7 januari 2021

Laatste keer, moet op mn gezondheid letten.

zweers
6 januari 2021

was super heerlijk gegeten

Dekket
5 januari 2021

Zeer tevreden alles was lekker en goed warm bezorg prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreet van Emden
5 januari 2021

Heerlijke shushi's😋

Fred Saalmink
3 januari 2020

Fijn dat we in deze lockdown toch van de lekkere gerechten van Ichiba thuis kunnen genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
2 januari 2020

My goodness, always a treat! De zalm is echt een aanrader! Heerlijke sushi, beste restaurant van Arnhem!

Henk Wonnink
2 januari 2020

Zowel met kerst als op nieuwjaarsdag besteld. Bij kerst het kerstmenu en op nieuwjaarsdag losse gerechten. De sushi was onovertroffen goed. De warme gerechten waren goed op temperatuur en zeer goed van smaak.

Danen
26 december 2020

Was super goed, netzo als in het restaurant.

Familie Jacobs
24 december 2020

Heerlijk, vers gemaakte sushi en precies op de afgesproken tijd geleverd. We bestellen dan ook graag bij Ichiba.

Jaco Spek
22 december 2020

De smaak was over het algemeen uitstekend Alleen de beefrolletjes waren dramatisch Ook mocht het wel warmer geleverd worden, een gedeelte was echt lauw

Thea
22 december 2020

Erg lekker. Werd netjes gebeld dat de bestelling kwartiertje later bezorgd wordt

verhoeven
22 december 2020

was weer heerlijk

Julia Gerritsen
21 december 2020

Was helemaal top! Precies op tijd klaar en heerlijk gegeten

Christa Van Leeuwen
15 december 2020

Was niet echt warm en weinig smaak

Wil
14 december 2020

Een haar in mijn loempia! :(

Rabia
12 december 2020

De bezorger was precies op tijd. De gerechten die warm horen te zijn, waren lekker warm.

Alice
11 december 2020

Het was wederom erg lekker! Hopelijk mogen jullie snel weer klanten ontvangen om in het restaurant te eten. Tot die tijd kunnen wij gelukkig thuis laten bezorgen.

Dominguez
6 december 2020

Super lekker

Ronald
5 december 2020

Eten altijd top!

Keuken
29 november 2020

Alweer ruim 1.5u moeten wachten op mijn bestelling, terwijl er wachttijd van 45 min stond. Ik weet dat het zondag is en dat je lang moet wachten, maar pas de wachttijd dan aan, dan kan ik zelf ervoor kiezen of ik 1.5u wacht of bij een ander bestel! Conclusie; eten weer koud en taai. Jammer want wij eten graag bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
27 november 2020

Was weer heerlijk. We hebben genoten

Madtweety
27 november 2020

Bestelling was prima, sushi was heerlijk. Enige was dat we de sashimi niet hebben opgegeten omdat er een vreemde geur aan zat. Het zou kunnen dat deze naast iets heeft gelegen met een sterke geur ofzo maar omdat het rauw is hebben we de gok niet genomen en het weggegooid. Zonde natuurlijk maar kan een keer gebeuren.

Lisa
25 november 2020
Roweena
21 november 2020

Sushi zijn te klein

Jennifer Chan
14 november 2020

het was super lekker! Net zo lekker als je daar in het restaurant zit.

Mike
12 november 2020
Dylan van mierle
11 november 2020

Top zoals altijd 👍🏻

Vanessa
8 november 2020

Geen toelichting nodig, was zoals altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madtweety
3 november 2020

Heerlijke sushi, dit keer zonder de sushi zalm avocado omdat we die kruidenkaas erop niet zo lekker vinden. De sashimi was heerlijk! De gebakken rijst is heerlijk met de biefstuk en die heerlijke saus, alleen waren sommige stukjes wat aan de taaie kant. Brownie stukjes zijn heerlijk en de spekkoek gaat er ook altijd in. Bedankt weer en tot de volgende keer

Hamelink
2 november 2020

Sushibox besteld, stond netjes op tijd klaar bij afhalen en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Raymond
2 november 2020

Sushi was prima, de warme gerechten waren niet echt warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
31 oktober 2020

Het duurde een uur voor we ons eten hadden, terwijl ze aan de telefoon zeiden over 10 gaan we bezorgen. Er zat geen soja saus bij de bestelling. En als je bij de bestelling iets in het blokje schrijf wordt er niets mee gedaan. Verder is het eten heerlijk

Henrike
30 oktober 2020

Was weer heerlijk!! Keurig verpakt en bezorgd!

Robert Willemsen
26 oktober 2020

Voortreffelijke smaak, alleen jammer dat de geleverde rolls kleiner zijn dan in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
25 oktober 2020

Keurig op opgegeven tijdstip geleverd. Zag er goed uit en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jade
24 oktober 2020

Op tijd en lekker!

Michiel
22 oktober 2020
Kim
21 oktober 2020

Vaste klant, voor ons veruit het beste (sushi) restaurantje van Arnhem. Dit mede door heerlijk eten maar ook vooral vriendelijk, top personeel en een gezellige sfeer! De bestelling was ook weer perfect! Love it!

Anna
21 oktober 2020

Bezorging duurde redelijk lang maar alles was nog goed warm toen het aankwam en alles was goed ingepakt. Eten was allemaal heel lekker. Alle sushi en alle vleesgerechten waren echt heel lekker!

Caroline
19 oktober 2020

Sushi was minder mals en smaakte (naar mij mening) minder lekker als normaal. Jammer want had er zo'n zin in.

Siljan
18 oktober 2020

Het was echt heerlijk! De temperatuur van de gerechten was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Möller
18 oktober 2020

Het eten was heerlijk,alleen erg jammer dat de noedels koud waren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dina
17 oktober 2020

Het eten was heel lekker