Beoordelingen van Ichiba Arnhem

Recente recensies

4.0
Jansen
gisteren
Taco
11 september 2021

Heerlijk en was exact op tijd bezorgd

Ray
5 september 2021

Geen slechte sushi maar qua prijs te duur voor wat je krijgt. Voor mij niet meer, er zijn betere sushitenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
5 september 2021

Gewoon lekker, zoals altijd, en weer snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
2 september 2021

Super lekker en op tijd bezorgd.

I wolthuis
24 augustus 2021

De soja saus misschien in flesjes ipv zoveel zakjes! En ik mis de gember helaas. Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joli
17 augustus 2021

Gewoon helemaal TOP!! net als altijd. We hebben weer genoten van alles.

Sharon
7 augustus 2021
Jenny Lub
1 augustus 2021

De sushi’s waren heerlijk maar wel zeer klein.Dus vond ik de prijs vrij hoog ten opzichte van de sushi’s ver geleken met andere restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ryklof Wander
26 juli 2021

Uitstekende kwaliteit en bezorging stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valencia van Heumen
26 juli 2021

altijd erg lekker en snelle goede service

Stein
11 juli 2021

Bezorging was prima op tijd. Bestelling was incompleet en de sushi was warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
6 juli 2021

Bezorging duurde ruim 1,5 uur. Na bellen zou het er met een kwartier zijn. Dat werden 40 minuten. Warme gerechten waren lauw. Eerste keer besteld. Geen succes.

S
1 juli 2021

Weer heerlijk gegeten

Heleen
17 juni 2021

Super zoals altijd

Steef
14 juni 2021

Super lekker! Goede kwaliteit, echt aandacht aam besteed. Voor herhaling vatbaar

Wolthuis
11 juni 2021

Er zat een stukje hout in een sushi, en het was warm toen het geleverd werd!

Panda
8 juni 2021

De sushi viel uitelkaar. Dit was heel raar en heb ik niet eerder meegemaakt. Het eetgenot was er niet beter op geworden.

Mundy
7 juni 2021

Super service! Mijn bestelling was bij thuiskomst niet compleet. Na telefonische contact is het ontbrekende gerecht binnen 15 minuten kosteloos thuis bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

1437HPG
6 juni 2021

Gisteren na het eten al een erg opgeblazen gevoel en nu al sinds vannacht 4 uur buikkrampen en aan de diarree. Bedankt!

Marijke
5 juni 2021

Heerlijke sushi en lamskoteletjes. Snelle bezorging, erg vriendelijke koerier. Voor herhaling vatbaar!

Eddie
2 juni 2021

De kleine zakjes soja zijn erg onhandig. Ze zijn haast niet open te maken zonder knoeien. Ik zou het op prijs stellen als jullie een andere oplossing hiervoor zouden kunnen bedenken.

Kristel
29 mei 2021

Al het eten was super lekker en hele snelle levering.

eter
29 mei 2021

Bezorging was goed tijdig. De vis met kaas is een slecht gerecht. NIet netjes gepresenteerd. Niet mogelijk om fatsoenlijk op te eten. De edame loempias zijn gewoon loempias met een boon of 2 erin. Niet bijzonder. De zakjes sojasaus openen was echt een ramp. De eet ervaring was matig tot slecht. Echt jammer

Fredt
28 mei 2021

Misten 8 sushi's, maar te laat om nog een foto te maken, dom.... En ''spicy'' was wel heel spicy, uitgeschoten met dat poeder, denk ik. Tot de volgende keer ;-)

Kraan
27 mei 2021

Eten was heerlijk. Bezorging was 15 min later dan aangegeven. Bestelling is in de middag geplaatst voor later dezelfde avond. Enige nadeel van bestellen via de app. Je hebt geen idee waar iets blijft.

Fons
25 mei 2021

Zal blij zijn als we weer binnen mogen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
25 mei 2021

Dit is de tweede keer achter elkaar dat de kwaliteit minder is dan anders. De paling lijkt weer met vel en al gebruikt te zijn, net rubber. De sushi was wisselend van kwaliteit.

Floor
24 mei 2021

Lekker gegeten

Renate
21 mei 2021

De lekkerste sushi van heel Arnhem en omstreken 😃

Ronald
18 mei 2021

Kwaliteit is prima maar verhouding met prijs zou het beter moeten zijn. In jullie restaurant zijn bijvoorbeeld de sushi's een stuk groter dan we nu bezorgd kregen, dat is vreemd toch? Jammer was ook dat 2 zeewier sushi niet bij de bestelling waren geleverd. Maar goed, wel perfect, op de minuut op tijd bezorgd en zeer lekker

L=
16 mei 2021

We hadden 3 boxen van 12 stuks. Tonijn zalm en een gemixte (Nigiri) . Die waren super. We hadden 2 sets van 5 stukjes voor extra genomen. De smaak was goed. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karina
14 mei 2021

Op tijd bezorgd alles netjes ingepakt en het smaakt verrukkelijk!

zweers
14 mei 2021

het eten was koud en was 30 min telaat

Ellen
13 mei 2021
Suzanne
12 mei 2021

Lekkere sushi! Heel attent dat er gebeld werd om te zeggen dat de bezorger iets verlaat was!

Patricia Hesseling
8 mei 2021

Heerlijk gegeten! Super goede service en de smaak is heerlijk

Susanne
6 mei 2021

Heerlijke gerechten. Gekozen voor de 4 personen box met sushi en warme gerechten. Een aanrader en meer als voldoende. Miste alleen de gember

BP
2 mei 2021

Lekkerste sushi ooit

Annemarie
27 april 2021

Het is altijd goed, behalve deze keer. De unagi avocado roll: dat was geen paling, het leek wel dik rubber,of dik vel ofzo. Weggegooid. Normaal heel lekker. Ook was alles koud, de gyoza maar ook de rolls. Zijn we niet gewend van Ichiba.

Thea
19 april 2021

Zoals altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke van Londen
18 april 2021

Het eten was heerlijk.Ook de bezorging was mooi op tijd.Bedankt voor de goede kwaliteit en service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
18 april 2021

Super netjes optijd geleverd en het was heerlijk !! Alle gerechten stuk voor stuk even goed

Kasteel
18 april 2021

Beter met een gemotoriseerd voertuig brengen, met een fiets komt het bijna koud aan

Trudy
17 april 2021
Jurjen
11 april 2021

Een goede concurrent van sushipoint. We zijn nog zoekende naar het juiste menu en we missen een leuke box voor de kinderen.

Nadia
5 april 2021

Heerlijk eten en super aardig personeel!! Dat ze maar weer snel open mogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Slothouber
4 april 2021

De gerechtjes waren niet slecht, maar wat minder verfijnd dan ik het gewend ben in Japanse restaurants. De smaken waren een beetje vlak, terwijl de Japanse keuken juist zo verrassend kan zijn. Misschien moeten de prijzen iets omhoog en dan ook de kwaliteit?

Simsek
4 april 2021

Was weer top!!

Femke
3 april 2021

Was weer heerlijk en snel bezorgd

Suzanne
3 april 2021

Altijd goede kwaliteit eten. SUPER lekker. Wil nergens meer anders Sushi eten

Emma
2 april 2021
Madeleine
2 april 2021

Sushi was mooi op tijd, alles was aanwezig en smaakte heerlijk!

Caroline
2 april 2021

Eten is zoals altijd erg lekker. Helaas had ik de verkeerde bestelling ontvangen. Dit werd goed, snel en vriendelijk opgelost. Mijn favorite sushi restaurant om te bestellen.

Ineke Schouls
2 april 2021

De sushi was zoals altijd weer geweldig lekker!

FD
29 maart 2021

De gunkan maguro was best wel lomp. Het was niet heel makkelijk te eten. Soyasaus was alweer veranderd. De verpakking stoor ik me enorm aan. De breaded zoete aardappel was wel lekker. De rest was wel ok. Ik stoor me echt aan als ik bij het openen van elk zakje soyasus vieze handen krijg. De bezorger blijft niet netjes op afstand. Wel een aardige jongeman. Maar 1.5meter bij bezorgen zat er even niet in denk ik.

Trudy
28 maart 2021
Alice
27 maart 2021

Perfect bezorgd, heel lekker gegeten!

Marcella
24 maart 2021
Leonne Wiekstra
22 maart 2021

Super goed weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurjen
21 maart 2021

We bestelden altijd bij sushipoint. Maar bij herhaaldelijke fouten op zoek gegaan naar een alternatief. Dus nu voor het eerst eens ichiba geprobeerd. Zeer tevreden. Ze hebben er een vaste klant bij.

Ellen
21 maart 2021
Trudy
20 maart 2021
Joyce
19 maart 2021

Heerlijk gegeten, super vers en vriendelijke dame, zeker voor herhaling vatbaar!

E. Janse
17 maart 2021

Supersnelle bezorging. Heerlijke sushi. Vers en zeer smakelijk.

Peters
16 maart 2021

Het eten was goed op smaak, mooi gepresenteerd. Alleen vond ik dat er teveel rijst bij de pokebowl zat. De verhouding met vlees/vis was daardoor een beetje weg.

Fred Saalmink
15 maart 2021

We bestellen in deze corona tijd graag bij Ichiba. Ook dit keer waren de gerechten erg lekker. Verbeterpunt: de meegeleverde sojasaus in plastic zakjes was niet zo lekker. De sojasaus in plastic flesjes was altijd wel lekker. We hebben nu onze eigen sojasaus gebruikt. Wij vinden Ichiba het lekkerste sushi restaurant in Arnhem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
14 maart 2021

Snelle levering en alles was dus nog warm genoeg. Helaas de kortingscode vergeten doro te geven deze keer.

Landy
13 maart 2021

Het was heerlijk eten! Tip; krokante kip. Goede kwaliteit eten en de beste sushi van Arnhem :)

Timo
13 maart 2021

Top sushi, ik ben niks anders gewend van Ichiba, voor Corona kwam ik daar maandelijks lekker eten👌🏼

Annemarie
11 maart 2021

Heerlijk weer. Voor het eerst met de kinderen sushi gegeten. Die vonden het zo lekker, dat ze bijna alles opaten. We hebben nog maar wat besteld toen zij in bed lagen :-D

Robbie
6 maart 2021

Op de minuut af het heerlijke eten bezorgd. Complimenten 👍

Lindsay
6 maart 2021

Bestelling was mooi optijd, alles was lekker vers en een aardige en nette bezorger!

zweers
5 maart 2021

de warme gerechten waren koud zo de prullenbak ingegooid niet gewent van ichiba jammer ma de volgende keer een ander proberen

nadia
5 maart 2021

heerlijk eten en aardige mensen. Zeker voor herhaling vatbaar

Vanessa
1 maart 2021

Net zoals alle andere beoordelingen van mij, altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helma Jacobs
27 februari 2021

De sushi is wel redelijk de nori is wat slap, wat lijkt of ze al een tijd geleden gemaakt zijn. Wat ik jammer vind is de sushi met vulling uit blik (tonijn en zalm). De bezorging duurde een uur en een kwartier, dit vind ik erg lang en als je belt hierover krijg je iemand die net doet of haar neus bloed en met gebrekkig Nederlandse zegt ze komen eraan. Jammer ik heb in het verleden betere ervaringen.

Den&Savan
26 februari 2021

1 woord, geweldig! Het eten is heerlijk, de mensen zijn vriendelijk. Een dikke 10+!

Dianne
25 februari 2021

Makkelijk besteld, op tijd bezorgd en héérlijke sushi zoals we gewend zijn van ichiba.

Liesbeth
24 februari 2021

Heerlijke gegeten. Ook bij andere sushi restaurants besteld in het verleden maar nu weet ik het zeker! Ichiba is de allerbeste! Ik bestel nooit meer ergens anders! Hopelijk mogen we weer snel in het restaurant komen eten. De bezorging was ook top, heel snel!

FD
18 februari 2021

Bezorger was helemaal nat, dat was niet zo leuk voor hem. bezorging was goed. Duurde voor mn gevoel wel lang. Niet alles was even smakelijk. De soyasaus is ook veranderd. Jammer

Hendriks
14 februari 2021

3 kwartier te laat.. en moesten zelf bellen waar het bleef. Toen we belde moesten we zelf het bedrijf maar bellen dat voor Ichiba bezorgd. Echt een slechte service! Eten was oké de warme gerechten waren niet echt warm meer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea
13 februari 2021

Was weer super lekker! Vriendelijke bezorger en op tijd.

Lisa Van Eldik
12 februari 2021
Sharon Jansen
11 februari 2021

Het was weer heerlijk!!

MS
10 februari 2021
Hendriks
9 februari 2021

Zeer tevreden

Monique
6 februari 2021

Het was heerlijk!! Komen snel weer een bestelling afhalen!!

Michiel
3 februari 2021

iedere keer verwonder ik me weer dat sushi van Ichiba zoveel smakelijker is dan van andere sushi restaurants

C W
2 februari 2021

Heerlijk.

Thea
2 februari 2021

Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar zolang we niet naar jullie mogen komen. Kom al jaren in jullie restaurant maar bezorgen was ook erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liza
31 januari 2021

Eigelijk het eten was erg lekker. Maar ik ben er ziek van geworden, dus toch uitkijken met hoe jullie t hebben bereid of verkoeld. Met vriendelijke groet, Liza

Jamy
25 januari 2021

Lekker!! Nog warm toen we thuis kwamen. Heerlijk! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
25 januari 2021

Het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook de verpakking was schitterend. Ik had het prijs gesteld dat men vooraf had medegedeeld, dat voor de korting ivm zelf afhalen, een code had moeten worden ingevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
24 januari 2021
Annemarie
23 januari 2021

Het was lekker, maar meestal is het nog lekkerder (we bestellen meestal hetzelfde). In de Spicy chicken roll was de kip wat taai en niet knapperig. De Gyoza waren koud. Verder prima.

Casper
23 januari 2021

Prima, lekkere sushi

Ichiba inboedel
22 januari 2021

Zoals altijd erg lekker en verzorgd verpakt (afhaal ivm lockdown)

v Welie
22 januari 2021

HEERLIJK !!!

Rinske
18 januari 2021

het was heerlijk!

Madtweety
16 januari 2021

De bestelling was een half uur te laat, maar de sushi was heerlijk!!!

Hamelink
16 januari 2021

Zeer snelle bereiding, netjes verzorgd en het eten smaakte heerlijk.

zweers
14 januari 2021

heel jammer dat de warme gerechten bijna koud waren heb vaker besteld toen was het goed warm maar nu waren de warme gerechten bijna koud

Leeuwtjes
13 januari 2021

Snelle bezorging! Het eten was heerlijk!

Wouter
12 januari 2021

Redelijk snelle levering, en dezelfde goede kwaliteit als die we in het restaurant gewend zijn!

Anoniem
10 januari 2021
Ano
10 januari 2021

€80 bestelling 2 miezerige soja saus ontvangen... moe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
10 januari 2021
Simon
10 januari 2021

heel erg lekker, ook deze keer weer.

Marina Kathmann
9 januari 2021

Top geregeld en zoals altijd heerlijke sushi

Susanne
9 januari 2021

We gaan liever uit eten maar we konden niet zo lang meer wachten op jullie sushi. Het was heerlijk en netjes op tij bezorgd.

Femke
9 januari 2021

Het was weer heerlijk 😋

F.D.
7 januari 2021

Laatste keer, moet op mn gezondheid letten.

zweers
6 januari 2021

was super heerlijk gegeten

Dekket
5 januari 2021

Zeer tevreden alles was lekker en goed warm bezorg prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreet van Emden
5 januari 2021

Heerlijke shushi's😋

Fred Saalmink
3 januari 2020

Fijn dat we in deze lockdown toch van de lekkere gerechten van Ichiba thuis kunnen genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
2 januari 2020

My goodness, always a treat! De zalm is echt een aanrader! Heerlijke sushi, beste restaurant van Arnhem!

Henk Wonnink
2 januari 2020

Zowel met kerst als op nieuwjaarsdag besteld. Bij kerst het kerstmenu en op nieuwjaarsdag losse gerechten. De sushi was onovertroffen goed. De warme gerechten waren goed op temperatuur en zeer goed van smaak.

Danen
26 december 2020

Was super goed, netzo als in het restaurant.

Familie Jacobs
24 december 2020

Heerlijk, vers gemaakte sushi en precies op de afgesproken tijd geleverd. We bestellen dan ook graag bij Ichiba.

Jaco Spek
22 december 2020

De smaak was over het algemeen uitstekend Alleen de beefrolletjes waren dramatisch Ook mocht het wel warmer geleverd worden, een gedeelte was echt lauw

Thea
22 december 2020

Erg lekker. Werd netjes gebeld dat de bestelling kwartiertje later bezorgd wordt

verhoeven
22 december 2020

was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia Gerritsen
21 december 2020

Was helemaal top! Precies op tijd klaar en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa Van Leeuwen
15 december 2020

Was niet echt warm en weinig smaak

Wil
14 december 2020

Een haar in mijn loempia! :(

Rabia
12 december 2020

De bezorger was precies op tijd. De gerechten die warm horen te zijn, waren lekker warm.

Alice
11 december 2020

Het was wederom erg lekker! Hopelijk mogen jullie snel weer klanten ontvangen om in het restaurant te eten. Tot die tijd kunnen wij gelukkig thuis laten bezorgen.

Dominguez
6 december 2020

Super lekker

Ronald
5 december 2020

Eten altijd top!

Keuken
29 november 2020

Alweer ruim 1.5u moeten wachten op mijn bestelling, terwijl er wachttijd van 45 min stond. Ik weet dat het zondag is en dat je lang moet wachten, maar pas de wachttijd dan aan, dan kan ik zelf ervoor kiezen of ik 1.5u wacht of bij een ander bestel! Conclusie; eten weer koud en taai. Jammer want wij eten graag bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
27 november 2020

Was weer heerlijk. We hebben genoten

Madtweety
27 november 2020

Bestelling was prima, sushi was heerlijk. Enige was dat we de sashimi niet hebben opgegeten omdat er een vreemde geur aan zat. Het zou kunnen dat deze naast iets heeft gelegen met een sterke geur ofzo maar omdat het rauw is hebben we de gok niet genomen en het weggegooid. Zonde natuurlijk maar kan een keer gebeuren.

Lisa
25 november 2020
Roweena
21 november 2020

Sushi zijn te klein

Jennifer Chan
14 november 2020

het was super lekker! Net zo lekker als je daar in het restaurant zit.

Mike
12 november 2020
Dylan van mierle
11 november 2020

Top zoals altijd 👍🏻

Vanessa
8 november 2020

Geen toelichting nodig, was zoals altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madtweety
3 november 2020

Heerlijke sushi, dit keer zonder de sushi zalm avocado omdat we die kruidenkaas erop niet zo lekker vinden. De sashimi was heerlijk! De gebakken rijst is heerlijk met de biefstuk en die heerlijke saus, alleen waren sommige stukjes wat aan de taaie kant. Brownie stukjes zijn heerlijk en de spekkoek gaat er ook altijd in. Bedankt weer en tot de volgende keer

Hamelink
2 november 2020

Sushibox besteld, stond netjes op tijd klaar bij afhalen en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Raymond
2 november 2020

Sushi was prima, de warme gerechten waren niet echt warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
31 oktober 2020

Het duurde een uur voor we ons eten hadden, terwijl ze aan de telefoon zeiden over 10 gaan we bezorgen. Er zat geen soja saus bij de bestelling. En als je bij de bestelling iets in het blokje schrijf wordt er niets mee gedaan. Verder is het eten heerlijk

Henrike
30 oktober 2020

Was weer heerlijk!! Keurig verpakt en bezorgd!

Robert Willemsen
26 oktober 2020

Voortreffelijke smaak, alleen jammer dat de geleverde rolls kleiner zijn dan in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
25 oktober 2020

Keurig op opgegeven tijdstip geleverd. Zag er goed uit en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jade
24 oktober 2020

Op tijd en lekker!

Michiel
22 oktober 2020
Kim
21 oktober 2020

Vaste klant, voor ons veruit het beste (sushi) restaurantje van Arnhem. Dit mede door heerlijk eten maar ook vooral vriendelijk, top personeel en een gezellige sfeer! De bestelling was ook weer perfect! Love it!

Anna
21 oktober 2020

Bezorging duurde redelijk lang maar alles was nog goed warm toen het aankwam en alles was goed ingepakt. Eten was allemaal heel lekker. Alle sushi en alle vleesgerechten waren echt heel lekker!

Caroline
19 oktober 2020

Sushi was minder mals en smaakte (naar mij mening) minder lekker als normaal. Jammer want had er zo'n zin in.

Siljan
18 oktober 2020

Het was echt heerlijk! De temperatuur van de gerechten was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Möller
18 oktober 2020

Het eten was heerlijk,alleen erg jammer dat de noedels koud waren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dina
17 oktober 2020

Het eten was heel lekker

Arzu
17 oktober 2020

Helaas is het een en ander niet goed gegaan. Er staat op de site bij afhalen 10% korting, via de site besteld ga ik het afhalen krijg ik de korting niet want ik moest het telefonisch doorgeven dan kreeg je de korting wel nu kon de kassa het niet oplossen waardoor ik 5.50€ meer heb betaald. Thuis gekomen had ik ook nog van de meest bestelde sushi de verkeerde smaak gekregen. Contact gehad of ze het konden bezorgen, nee dat doet een extern bedrijf dat kon niet. Een halve sushi avond gehad dus.

Jiske
16 oktober 2020
Patrice
9 oktober 2020

heerlijke sushi....

Sacha
9 oktober 2020

Zeer goed. Lekker vers. Een aanrader in deze moeilijke horeca tijd.

Judith
3 oktober 2020
ten Have
29 september 2020

Heerlijk als altijd top sushi👌👌

LL
26 september 2020
Anita de Visser
22 september 2020

We hebben niets ontvangen. Drie keer gebeld waar het bleef waarbij we te horen kregen dat men onderweg was. Uiteindelijk bleek dat men het niet goed had gezien. Dus toen geannuleerd omdat het veel te laat werd. Ik mag hopen dat ons geld teruggestort wordt

Gerard
20 september 2020

Altijd uitstekende sushi. We bestellen al een tijdje en nog nooit teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onck
19 september 2020

Veel en goed eten.

Shirley
11 september 2020

Zo erg buikpijn gehad gister na kip.met nassi en garnaal sushi. Bestel heel vaak nooit eerder gehad, misschien omdat het laat was

Joli
6 september 2020

Prima eten, maar jammer dat jullie consequent niet lezen wat er als aantekening bij de bestelling wordt vermeld. Van alle keren dat we al besteld hebben was meer dan de helft van de bestellingen niet zoals gevraagd. Daar zijn veel klanten niet blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karina
5 september 2020

eten was heerlijk alles wat warm moest zijn was warm. En levering was mooi op tijd!

Ik
30 augustus 2020
Emma
28 augustus 2020
Ineke Schouls
26 augustus 2020
Brugman
23 augustus 2020
Ronald
22 augustus 2020

Uitstekend eten!

Alisha
19 augustus 2020

Normaal is het eten hier altijd goed en lekker maar dit keer is er toch iets niet goed gegaan ben er aardig ziek van geworden 🤢

Ineke Schouls
18 augustus 2020

Altijd super lekker die sushi's van ichiba! Helaas was onze bestelling vanavond niet compleet. Van de spicy sake rol hadden we er twee besteld en maar eentje gekregen. Maar we hebben heerlijk genoten van de sushi!! Verrukkelijk!!

Simon
15 augustus 2020

wederom heerlijk, en precies op tijd geleverd.

Isabel
11 augustus 2020

Eten was super lekker. Vers en goede kwaliteit. Wij gaan zeker nog een keer bestellen!

Ali
4 augustus 2020

Eten was lekker. Bezorging was goed en op tijd.

Trudy
3 augustus 2020

Prima bezorging en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.J.
27 juli 2020

Bezorging gevraagd om zo snel mogelijk. Dik een uur later wordt er bezorgd. Hierdoor de warme gerechten ook koud geworden. Je moet een telefoonnummer opgeven bij je bestelling, dan dan even als het erg druk is!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Es
27 juli 2020

Ik had om wat extra soja gevraagd niet er bij gekregen. Verder erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 juli 2020
Madeleine
24 juli 2020

de sushi was perfect dit keer! Ook de biefstuk met gebakken rijst was heerlijk. Alles super vers! Bezorging ook fantastisch, mooi op tijd en nog warm en koude gerechten.

Simon
24 juli 2020

lekker sushi en andere gerechtjes. heerlijk!

Joy
24 juli 2020

Ik had garnalen van de bakplaat besteld dit kost al €5,25!! En dan krijg je maar 6 garnaaltjes, dit vind ik wel belachelijk weinig voor die prijs. Verder was het eten goed en op smaak.

Neill
20 juli 2020

Ik heb gisteren besteld en afgehaald bij Ichiba. Het eten was erg netjes verpakt en het smaakte overheerlijk! De prijzen zijn erg eerlijk en is het geld absoluut waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
17 juli 2020

Eten prima, maar bestelling klopte niet met wat besteld was. Erg jammer om teleur gesteld te worden als vaste klant. Bestelling terug gestuurd, komen ze met nieuwe bestelling aan, zit een deel van de eerste levering er ook bij...koud helaas.

Simon
10 juli 2020

prima op tijd en snel bezorgd, sushi is heerlijk

Tim
3 juli 2020
Koen
28 juni 2020

Lekker

Eva
28 juni 2020

Prima prijs voor met z’n 2en. Lekker sushi. Aanrader!

Esther
28 juni 2020

snelle bezorging. Heerlijke sushi.

Madeleine
26 juni 2020

heerlijk eten, warme eten was ook nog warm. Sushi was lekker vers! Tot de volgende keer

Daan
24 juni 2020
Gerard Groenewald
23 juni 2020

Voor herhaling vatbaar!!!

Koen Rombouts
21 juni 2020

Lekker en faire prijs

Judith
20 juni 2020

Altijd heerlijk vers en netjes op tijd!

Anoniem
18 juni 2020
Emma
13 juni 2020
Wilmahengeveld
12 juni 2020

Top super lekker

Dirk
8 juni 2020
Feiken
7 juni 2020

Prima optijd en altijd erg lekker. Alleen wat ik jammer vond ik had ook witvis besteld maar dat vond ik wel erg weinig wat erin zat.

Karin
2 juni 2020

Prima kwaliteit zoals altijd. Bezorgtijd was wat langer (65 min) maar het was ook 2e pinksterdag.

Visser
29 mei 2020

Bestelling werd 5 minuten te vroeg geleverd en was perfect! Dikke 10!

Arends
28 mei 2020

Heerlijke erg goede kwaliteit sushi, mooi op tijd klaar om af te halen

Romy
26 mei 2020
Anoniem
22 mei 2020

Weer heerlijk gegeten, wel iets later dan de afgesproken tijd, maar al. Dat heerlijke eten maakte dat snel goed.

Patricia Hesseling
16 mei 2020

Was weer super lekker top sushi

Joost
13 mei 2020

Echt helemaal PERFECT!! Zo hoort het overal te zijn. Maar da's niet zo, daarom kiezen wij altijd ichiba. Fantastisch!!!

J. Root
13 mei 2020

Hi, Ichiba leverde de sushi 3,5 uur na bestelling geplaatst was. Waren intussen niet telefonisch bereikbaar en reageer niet op whatsapp berichten. Na 3,5 uur wachten hebben we iets anders gegeten, de sushi terug gestuurd. Geld is wel retour gekomen maar de beloofde korting voor volgende bestelling niet. Ik vond dat nog wel een nette oplossing maar jammer dat ook dit niet goed ging. Ik zal hier zelf geen bestelling meer plaatsen als er zoveel dingen achter elkaar mis gaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.J.
11 mei 2020

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling, geen berichtje gehad wat de reden. Warme gerechten waren koud, de sushi zelf had ook beter gekund. En hier betaal je dan 40 Euro voor! Geen aanbeveling voor anderen en waarschijnlijk de laatste keer dat ik hier bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Itske
11 mei 2020

Héérlijke sushi en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paes
11 mei 2020

Geen wasabi bij bestelling gekregen, hoppa kost minimaal 2 sterren. Sushi ok, niks bijzonders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
11 mei 2020

Eten was veel te laat. De zak van de bezorger was gescheurd waardoor de sushi op de grond viel wel in de doos nog. De sushi was niet lekker smaakte totaal niet vers. Laatste keer dat ik daar bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baanvinger
11 mei 2020
Brouwer
11 mei 2020

5 kwartier te laat bezorgd en koud eten. Beetje jammer als je al om half 11 in de ochtend besteld hebt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bx
10 mei 2020
Mathilde
10 mei 2020

Het was allemaal weer van heel goede kwaliteit! We hebben gesmuld ook van t extra ijsje.

Ted Van Onna
8 mei 2020

Extra verzoek om chilisaus vergeten. Eten mag iets warmer.

Joost
4 mei 2020

Echt elke keer weer erg goed, laten geen steken vallen, eten is ook voor bezorgen heel goed warm, gerechten zijn ook royaal geportioneerd. Netjes en goed verpakt, schoon, snel gebracht dus wederom eg tevreden. Bedankt en tot snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
4 mei 2020

Normaal altijd top, dit keer meerdere zaken niet in orde. Kan gebeuren, maar wel apart dat de altijd zo constante kwaliteit ineens een stuk minder was

Nick
4 mei 2020

Was goed vers, en optijd bezorgd.

Patricia Hesseling
29 april 2020

Heerlijk gegeten. Super vers. En heel snel bezorgd. Zeker een aanrader

Karin
26 april 2020

Kwaliteit was uitstekend. Helaas ontbrak de wel bestelde sojasaus en een van de andere gerechten (nigiri).

Betul
23 april 2020
Bert
20 april 2020

Prima! Was bijna klaar op afgesproken tijd; smaakten TOP. Heerlijk gegeten en voldoende grootte van de porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tob
19 april 2020

Het was HEERLIJK en goed georganiseerd! Toppers

Buitelaar
14 april 2020

Eten was goed, erg lekker ! De bezorger was iets laat.. en was fijn geweest als er wasabi en sojasaus bij had gezeten.. hoort toch echt bij sushi dacht ik zo

Charlou
13 april 2020

Food was great

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
4 april 2020

Top, heerlijk. We hebben nog wat over voor vanavond 👍🙂

V Laar
3 april 2020

Zoals altijd heerlijk. Warme gerechten nog goed warm.

Marion van Wees
3 april 2020
Mariska
4 maart 2020

Lekker eten, bezorging naar wens, TOP !!

sylvie
24 februari 2020
Maarten
23 februari 2020

Goed als altijd!

Ilse
7 januari 2020

Perfect in timing bezorging en heerlijke sushi!

Ilse Verheij
6 januari 2020

Altijd weer heerlijk. Dit keer ook wat dingetjes besteld voor ons kleintje; groentekroketjes en aardappelkroketjes, ze heeft ervan gesmuld :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
31 december 2020

Een foutje op de website... Wel een bezorgorder ingevoerd, maar er was helemaal geen bezorging op oudejaarsavond. Werden opgebeld om als of bezorging te organiseren. Heel klantvriendelijk!

kelly
30 december 2020
Linda
29 december 2019

Om half 4 Besteld voor 18.00i uur maar helaas werd de bestelling al om half 5 geleverd. Anderhalf uur te vroeg geleverd dus. Helaas leek sommige sushi niet helemaal vers. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
28 december 2019
Sonny
7 december 2019

Eten was koud iets besteld was verkeerd kwamen ze om ruilen na een uur Slaap was vers de rest was koud bestellen is prijzig maar niet waard vergelijken met als je daar eet voor mij geen bezorging meer

Danielle de Wit
5 december 2019

Besteld via de Ichiba app. Bezorgtijd 17.30 uur. Om 18.30 uur nog niets gezien. Gebeld met Ichiba, zij kunnen niets zien dus krijg je een ander nummer dat je zelf moet bellen. Dat is niet klantvriendelijk. Blijkbaar was onze bestelling ergens blijven hangen. Na nog bijna een uur kwam het alsnog alleen was de bestelling niet compleet. Weer gebeld en het ontbrekende werd nageleverd. Niet blij mee vandaag.

Maarten
1 december 2019

Zoals gewoonlijk erg lekker. Dit maal was echter de kip in de Chicken roll gortdroog en leek wel in oud vet gebakken. Zonde van ons normaal favoriete rolletje. Volgende keer beter.

Lylan
26 november 2019

Echt heel lekker en altijd goede kwaliteit! Mijn favo plek om sushi te bestellen.

Trudy
24 november 2019
petra
14 november 2019
L.
9 november 2019

Heerlijk, warm wat warm hoort te zijn en koud wat koud hoort tree zijn. Vriendelijke bezorger en stipt op tijd.

Meijer
28 september 2019

De kwaliteit per bestelling gaat steeds meer achteruit. 75 minuten gewacht op mijn bestelling. Vervolgens een deel van de bestelling vergeten, wat nageleverd werd. De warme gerechten waren koud. Overigens is dit niet de eerste keer dat dit gebeurd. Het was mijn lievelingstent om sushi te bestellen, maar ik denk dat ik de volgende keer Ichiba oversla.

Linda
28 september 2019

Heel lekker en goede kwaliteit!

Sonny
21 september 2019

Salade was vers althans de groente de kip was koud en niet goed gebakken Sushi zelf was droog en niet vers zoals gewend jammer van deze bestelling

Stuey
15 september 2019

Excellent ! Soep en sushi besteld bij Ichiba voor de eerste en zeker niet de laatste keer. Heel erg lekker gegeten, super snel bezorgd en niet duur. Wat een top bedrijf, bedankt 👍😃

Jansen W
15 september 2019

Super kwaliteit eten. Altijd warm geleverd en altijd op tijd!

Trudy
8 september 2019
F.
1 september 2019

Eten kwam op tijd. Was wel ok. Beetje smakeloos. Zal niet meer bestellen denk ik. Weinig smaak, inhoud van de bestelling was netjes geleverd.

Anoniem
28 augustus 2019

Eten was oké, niet warm meer maar dat is niet gek na een wachttijd van 75 minuten... ik werd wel gebeld maar echt klantgericht naar een oplossing zoeken deden ze niet echt.

Trudy
18 augustus 2019
Linda
3 augustus 2019

Wij vinden de kwaliteit sushi goed alleen de tonijn sashimii kan beter ( deze was niet zo zacht/mals) . Verder was het prima. En zij houden zich netjes aan de tijd die is afgesproken betreft de bezorging. Prima!

Anna
22 juli 2019

Eten was super lekkerrrr en alles smaakte echt lekker verss

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gaby
15 juli 2019

Gember zat er niet bij( wel betaald en stond op de bon), bezorging duurde ruim een uur

sandra evers
30 juni 2019

supersnel geleverd top en heetlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
25 juni 2019

Erg lekker en erg vlug geleverd! Om 18.15h besteld en om 18.45h geleverd. Prima!

Jeffrey Kapel
18 juni 2019

Sushi was heerlijk en van goede kwaliteit. Alleen was alles een beetje aan de lauwe kant bij aflevering. Had van mij persoonlijk iets meer gekoeld mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
14 juni 2019

Zoals altijd weer snelle bezorging en heeeeerlijke sushi! :)

Tonnie
6 juni 2019

Warm. Eten eerste vergeten toen toch gebracht en alles was koud en dit was dus geen succes erg jammer dit product besteld en hele ander dinen krijgen

Samantha
31 mei 2019

Zoals altijd, netjes op tijd, vriendelijke bezorger. Lekker warm wat warm moet wezen en de sushi lekker vers!

Lisette
25 mei 2019

Weer heerlijk gegeten! Bezorging was snel en de warme items waten nog goed warm.

Lisette
17 mei 2019

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Trudy
11 mei 2019

Zoals altijd uitstekend!

Ilse
25 april 2019

Altijd lekker en op tijd! Aanrader :)

Trudy
21 april 2019
Ruby
16 april 2019

Bezorgtijden was langer dan een uur. Werd wel netjes na uur gebeld dat het onderweg was met excuses!

Danielle de Wit
7 april 2019

Wij bestellen altijd ngiri smoked salmon met miso. Dit gaat altijd fout (komt zonder miso) omdat het bestelnummer niet overeenkomt met die in het restaurant. Ik krijg steeds weer te horen dat ik het verkeerd bestel maar dat is niet zo. Al zeker 5 keer contact hierover opgenomen, zelfs onze bevestigingsmail aan de bezorger laten zien maar het komt niet door. Ik baal ervan dat ik als klant steeds te horen krijg dat ik het fout doe terwijl er iets fout zit in het bestelsysteem. Niet klantvriendelijk! Maar het eten is super!

John
31 maart 2019

Anderhalf uur zitten wachten op onze bestelling !!!

Tonnie van Zoest
18 maart 2019

We hebben ander half uur moeten wachten op onze bestelling en het warm eten was koud dus erg vervelend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy Verdouw
17 maart 2019
Has
17 maart 2019

Bezorging erg snel. Kwaliteit vond ik redelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf
6 maart 2019
Anoniem
6 maart 2019
Unknown
3 maart 2019

Goede sushi in een mooie verpakking.

Linda
23 februari 2019

Snelle bezorging, kwaliteit eten is altijd goed bij Ichiba. Aanrader!

Trudy
22 februari 2019
Lisette
11 februari 2019

Snelle levering en super lekker gegeten was weer helemaal geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 februari 2019
Trudy
30 december 2018
Manon
30 december 2018

Heel tevreden! Echt lekkere en verse sushi voor een goede prijs. Ik had besteld voor 5 uur en ze waren stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verkuil
27 december 2018
Rachel
22 december 2018

Ik heb 1,5 uur gewacht op de bestelling. Bezorgtijd dus enorm lang. Eten was wel lekker, maar warme hapjes waren niet warm meer.

Van der Donk
21 december 2018
Mikaela Nikolaou
30 november 2018
Judith
26 november 2018

Het eten was optijd! En verukkelijk! Mvg Judith janssen